Phillies 2011 - del 2 - resan

Gott folk!Vi befinner oss nu på plats i Naga City, vi är mitt ute på landet och det är riktigt fattigt med plåtskjul som ligger på varandra. Det är dock ett fantastiskt arrangemang med ruskigt stor personalstyrka, när vi landade idag kom tre snubbar och bar våra väskor och en orkester som spelade hot stuf, men det kommer i nästa rulle.

Idag har simbanan har provats av och det ÄR varmt som i helvetet på löpbanan men det kommer bli magi.

Här kommer hur som helst del 2 i vår videodagbok från vår resa.

httpv://www.youtube.com/watch?v=a1vOUBsEr_U

Har varit lite strul med uppkopplingen därför är filmen lite sen, hoppas få ihop del 3 (prerace) innan startskottet går söndag morgon (natten till söndag svensk tid)

Vi mår bra men är lite trötta efter mycket resande men galet taggade, enda molnet just nu är att Valpen hittat en kille som kör i hans age group som är snabb som en vind, jag är dock säker på att Valpen kör över honom, helt säker. På samma sätt som vi satte LA-killarna på plats idag på simbanan. Tuppfäktning mina vänner.

Räkna med att det kommer raceplans och lycka till Ironmange och alla ni andra som ska köra Challange Copenhagen i helgen.