Ordföranden nygift!

På midsommardagen började ett nytt äventyr för våra fina ordförande Karlsson, men vi tar det från början. Midsommardagens morgon började med årets mest magiska cykeltur, helt ensam på Kungsholmen så brände jag E18 ut Roslagstull på cykel, stort. Tog mig ganska enkelt ut mot Sigtuna med bra kräm i benen. När jag kommer upp på cykeln och får lämna allt annat bakom mig kommer det många bra tankar. Cykel är bästa skiten för er som inte visste det.

Stannade snabbt med endast några kilometer kvar för lite skydd under ett Q-star tak och laddade med lite nötter. Plötsligt kom Coltings citat upp i huvudet "I Småland finns bara de här tråkiga billighetsmackarna som Q-star då smålänningarna antagligen är snåla jävlar som får stånd av att spara 12 öre litern" Som smålänning och på en q-star mack men ingen begynnande high chaparall i cykelbrallan så kanske man blivit botad? eller?

Väl på plats mötte Valpen upp och det blev 40km lagtempo och efterföljande brick där Valpen återigen var stark och autistisk, var tvungen att springa en extrasväng för att klockan skulle visa prick 10k, själv var krampen bra nära efter 9km. Sen var det dags för en mycket speciell händelse.

Ordföranden gifte sig! Vackert bröllop, bra middag och magiskt bra drag på kalaset. Tänkte passa på och lägga upp lite bilder och gratulera vår fina ordförande som nu klarat av både bröllop och renovering av lägenhet så nu börjar ursäkterna tas slut.

Det är så här vi är vana att se honom, ordförande Karlsson i högform.

Fina brudparet i bröllopsvals modell röjigare

Anna fick lämna funktionsvästen på rummet och kränga på sig klackisarna och locka håret, ovant men trevligt.

Utan att säga för mycket påminner den här bilden lite om tillfället när Puppy TS bildades, samma sinnetillstånd, samma hårda kärna.

Valpen visar lite moves som FC Z Tore brukar köra på kåren på KTH

En fantastiskt trevlig dag blev det till slut.

Samtliga bilder är så klart tagna av bästa bröllopsfotografen som anslöt efter heldagsgig på annan ort.