Kvalitutta och detox på viloveckan

Det är lugnet före stormen i mer än en bemärkelse, flytten är avklarad och likaså block 2. Så nu åtnjuter vi vilovecka innan monstret till block 3 startar på måndag med 17,5 timmar planerad träning, festligt Valpen. Kanske kommer ett par rader om upplägget om plats finnes. Har landat lite i tillfälliga boendet, plus som sagt för lajvparken, och på husfronten så snackas det montage nästa vecka så det kan även det bli folkfest. Har sedan Kölnvistelsen lagt in en växel till på detoxen för nu börjar det lukta Phillies på allvar, så nu har godiset kastats all världens väg, vinet begränsas till ett glas dyrt rött på helgen och spannmål är bannlyst. Känns bra även om det varit lite tungt att få ur sockret ur kroppen.

Viloveckan hade dessutom en hel del kvalitet (läs kvalitutta) på schemat och det har inneburit en del riktiga tävlingar och några interna tävlingar för att få en extra nivå.

På lördagen tävlade Valpen, Tompa och Mackan i motionsklassen i duathlon SM i Knivsta. Valpen visade fin form och tog rygg på Flinta, fullständiga resultat hittar ni här. Kanske kommer det en racereport från Valpen? Vem vet.

Valpen och Tompa hänger i Knivsta

Puppyresultaten nedan. Herrar/Pojkar Motion kort      Löp 5k    Cykel 20k   Löp 2,5k    Tot 1 Nykvist Johan Puppy TS         0:18:55   00:32:26   00:09:39  01:01:00 6 Liljeholm Marcus Puppy TS  0:22:30  00:40:55   00:11:20   01:14:45 7 Nygren Thomas Puppy TS     0:21:30   00:43:40  00:10:32   01:15:42

Tisdagen hade ordförande efter galna påtryckningar från Valpen gått ut med att det var KM på Ursvik 10k. Eventet hade 10-talet anmälada men vid 19-tiden var vi till slut 4 (förlåt 5) Perra (med Tjorven i löpvagn) och Pelle stack lite före. Tjorven höll sig glad i 9km innan Perra fick stanna, ordföranden tog "alternativ" väg från 3km. Troligen kände han sig inte urstark då. Jag och Valpen hade delmål att ta oss under 40 min på denna riktigt tuffa mil. Valpen var starkast för dagen och fyrade av en bra tid och själv slet man sig in under 40 med marginal. Valpen var dock överdrivet ödmjuk efteråt och bjöd mig på alibi att jag cyklat intervaller dagen innan och han haft vilodag, stort! Dock så var det ett styrkebesked.

Tider (cirkatider) Valpen 39:12 Henke 39:38

På torsdagen var det inbokat ett socialt event. Ordföranden lobbade tidigt hårt för parloppet, Valpen och jag stöttade och anmälde oss. Det slutade dock med att jag och Valpen själva stod där och gjorde friskisuppvärmning med v-steg. Dock så mötte Anna och Catta upp på plats, Catta hade tagit en reservplats och Anna gav bra stöd från sidan. Trevligt med lite puppyhäng.

Vi gjorde bra tider både jag och Valpen och det räckte till en femte plats totalt för team puppyts.se. Bra skit!

Den är äkta!

Resultat parloppet 9 Henrik Roström PuppyTS.se Blå 10103 17:14 (17:14) 13 Johan Nykvist PuppyTS.se Gul 103 17:33 (17:33)

Cattas resultat hittar vi inte då hon körde under annan flagg än sin egen. Samtliga resultat hittar ni här.

Till sist, Förutom tävlingarna så har det simmats på alla håll och kanter, men nu så njuter vi av sommaren och sista dagarna av viloveckan för på måndag så öser vi på igen.

Skulle också här vilja vädja till Perra att snacka ut lite om sitt upplägg efter att han lusläst Frimpas bok återigen. Vad kan vi räkna med i Kalmar?