Helgen med Puppy TS

Vänner, sitter lördag förmiddag hemma hos Valpens fantastiska syster i Eskilstuna och avnjuter en bra kaffe och om cirka 1 och halv timme förväntas det pers på halvmaran. Men vi tar det från början. Det har sedan länge varit uttalat att det vankas träningshelg, Perra och alltmer synliga Tompa valde att köra Ultran på Lidingö, Tompa den korta och Perra så klart den långa. Brudarna Anna och Catta rullar på med sina långa löppass. Men för mig, Valpen och Mackan startade helgen igår eftermiddag med cykel från huvudstaden mot Sméstan. De 13 milen avverkades i bästa kvällssolen med (S)mackan i täten i alla fall de första 100km innan han verkligen gick tomt och snudd på bonkade innan vi landade.

Planen för dagen var morgonsim, som avverkades utan något debakel förutom att det dök upp en Zumbasnubbe till badvakt som ville snacka kalorier, Jmf denna artikel. Vi lyckades hålla oss i skinnet och lät det passera.

Valpen laddar för Näshulta

Efter att lunch är avverkad, vi var ansvariga, jag lagade mat och Valpen jamsade runt och nu är det då dags för helgen stora mål, det ska sättas pers på halvmaran, 1:30 ska det tydligen gå på annars får man cykla hem ikväll istället för att kolla sm-final i handboll. Återkommer till kvällen med lite resultat och bilder.

Henke bjuder på bästa mustachen för att hylla helgen

Hoppas också på att Perra och Tompa uppdaterar med lite bilder och annat från Lidingö.

Hörs till kvällen