Äventyrare?

Ok, gott folk, nu håller det på att urarta igen och jag älskar det. Bara en sådan sak att det ramlar in mail från Perra som inleds med "Hejsan äventyrare" gör att man myser när man läser instruktionerna och packlistan för onsdagens expedition. Fossen och kung Monsen på sin expedition

Den minnesgoda vet att undertecknad snöat in på Nordkalotten 365 och har enkelt fått med Perra på tåget gällande lite mer upplevelsebaserad utflykt. Det som gäller är 3 mil löp imorgon kväll, lägereld, häng och kanske en liten whiskey innan vi knoppar in, torsdagen bjuder sedan på ytterligare 25km löpning. Deltagarna är Jag, Valpen, Perra och Tompa, Bodil kommer hänga med på första etappen innan hon hoppar av expeditionen, får man kalla den expeditionen?

Perra och Valpen gör tummen upp på måndagens planeringsmiddag där ägaren på den lokala pizzerian säger "Johan, var det inte bra?" när Valpen lämnat halva burgaren efter 20km distanslöp och planeringsmiddag. Vet inte vad som gör en mest glad, att pizzabagaren känner Valpen vid förnamn eller att han förväntar sig att hamburgertallriken skall sväljas hel. Själv svalde jag kebabtallriken hel, det är ju vilovecka och se gäller det bygga fettlager för nu blir det dock frystorkat för hela slanten.

Perras regler, ja för det är Perra som bossar i det här för både jag och Valpen är fett urbana människor och kommer troligen mest sakna den trådlösa uppkopplingen, är enkla. Man måste ha med sig allt i ryggan som man springer med annars är det tydligen fusk. Så det har inhandlats lättviktssovsäck, hopfällbar kåsa och spork (spoon och fork i ett) som är mitt nya modeord så imorgon bär det av. Vi har så klart med videokameran för att det här ska det bli uppföljning på. Ser egentligen två möjligheter antingen blir det expeditioner hela hösten eller så åker sovsäcken upp på blocket.

Det har hänt en massa andra sköna grejor i veckan och kanske viktigast är

Perra gjorde comeback på cykeln i helgen och är magiskt övertänd och har enligt rykten anmält sig till Kalmar. Både jag och Valpen blir lite extra taggade av att Perra är tillbaka. Perra lättar på trycket på årsdebuten ute

Vi har nu fått ok på anmälan till vår kvaltävling så räkna med massor mer om det framöver samt lite om hur träningen har rullat på. Hoppas kunna summera upp lite i helgen med både filmer och lite annat så ni får lite trevlig läsning i påsken.

Debut för nya lättviktarna som ska gå i Philies

God natt från konstnärliga ledaren som är magiskt övertänd men troligen kommer frysa som ett barn och längta hem till sin varma säng.

Nu är det expedition som gäller