Tänkt cykelstart och vårväder

Söndag förmiddag sitter med kaffet i handen efter ett upplevelsebaserat löppass och funderar på veckan. Det här var ju veckan när vi tog upp den kollektiva träningen efter Valpen sjukdomsfrånvaro men det var också vilo- och testvecka för att utvärdera block 1. Efter måndagens sim plus långlöp, 20km 04:40 fart, så var det dags för MAF test. Testet bjöd inte på några överraskningar alls eftersom Valpen legat sjuk så stack så klart pulsen ordentligt och "febstar" Valpen var tillbaka på jorden igen, för egen del så klättrar jag stadigt nedåt i tider men jag ska villigt erkänna att de senaste två veckorna med lite lättare intensitet har gjort mig gott och kroppen känns mycket fräschare.

Onsdagen bjöd på 200 hunkingar, 3:09 fart, och sedan överaskningskalas för Valpen som fyllde 25, trevligt med lite extra carbs från Mamma Bettan och mycket häng och trisurr med nuvarande och blivande Puppymedlemmar.

På torsdagen var det dags för cykeltest, men viktigare än då var att det luktade cykelstart utomhus på lördagen. Efter testet (T30), även det något bättre, så fixades det för fullt inför debuten. Benen rakades, nya däck krängdes på racern och alla andra prylar plockades fram. Så fredagens snöstorm kom onekligen som en ordentlig pungspark. Snabbt som ögat så stuvades dock schemat om och lördagen bjöd på första backlöpet för säsongen och ordföranden gjorde bejublad säsongsdebut och la upp ribban på sub 45 på milen och trots att undertecknad fick knuffa på lite på avslutande kilometern hem efter backlöpet så tror jag på succé.

Tunga killar innan backlöpet, cool outfit på MAF testet och förra årets cykeldebut motsvarande helg.

Det som dock blev väldigt tydligt efter att benen rakats är att ljusblå inte är det nya svart. För fy fan va blek man är om benen så det är inte konstigt att hela trisverige kör Fuertoventura för lite bränna. Men Puppy TS kör lite mer på DDR stilen ännu så länge iaf.

Några snabba. Perra jobbade hårt på Valpens skiva med att värva medlemmar till Ultrasektionen och Tompa verkade onekligen lite sugen.

Måndag kör vi tempolöp med två inbjudna snabba kth-killar om det är någon som är sugen och på torsdag så är vi tillbaka med primalwalks ute i Ursvik, start 17.30 på den skulle jag tro. Hela schemat ligger nu ute på nya hemsidan så det är bara att kolla in och höra av sig om starttider.

Tror det var allt för nu