ÖtillÖ 2011 - ett lag till

Ok, då var det officiellt.Sveriges fetaste triathlonklubb har nu 4 lag anmälda till världens coolaste och en av de tuffare endagstävlingarna som går att hitta.

Fjärde laget ut är Puppy TS/Team Stoneage som består av Lotta och Robert, nya medlemmar för året som kommer dyka upp i presentationen av medlemmar under våren. Återkommer med lite mer info om Robert men för den vetgiriga så har Lotta gjort Kalmar på 11:13 (2009) och är ständigt i topp i svenska tävlingar och är inte minst stolt mor till världens snabbaste Bibben som förra året vann mixedklassen med Henkes grabb Valpen, verkar som om det kan bli riktig Puppyfest i september.

Robert och Lotta efter målgång på Utmaningen 2007

Övriga lag från Puppy i ÖtillÖ 2011 Puppy triathlete society - Fjolårsvinnarna Valpen och Bibben Puppy TS/team Öwdaln - Anna och Catta Puppy TS/team Malaco - Henke och Perra och så nu då Puppy TS/team Stoneage - Lotta och Robert

Vad fan är ÖtillÖ? Läs fjolårets racereports eller klicka på loggan nedan så landar du på ÖtillÖs hemsida. Henke&Perras story 2010 Valpen&Bibbens story 2010