Ny hemsida och trigodis

Nu är nya hemsidan uppe och rullar på allvar, smutt som fan. Tycker att ni ska ta en runda och kika runt, vi kommer efterhand att fylla på med mer info under flikarna och kanske viktigast av allt fylla på med medlemmar under members allt eftersom de dyker upp här på bloggen.

Då det varit en del grävande i bildbanken så har det dykt upp lite guldkorn som jag känner att världen inte kan vara utan.

Debuten i Kilsbergen 2009, vi hade kört, vad vi då tyckte va hårt, i cirka 3-4 månader innan vi dök upp och kände oss som triathleter. Men det är inte vad man ser på bilderna. Valpen hoppar av cykeln, tokladdad för löp.

Vi hade varit hos Dörpa och handlat trilinnen, världsklass?

Efter en snabb T2a ger sig Henke och Valpen ut på löpet.

Hörs imorgon när första medlemmen dyker upp - Välkommen ANNA!