Lite om veckan och kommentaren vi väntat på

Kamrater!Här kommer då en rapport från läget i hundgården där de två senaste veckorna varit smått kaotiska.

Valpen körde öppet spår tillsammans med den potentiella puppykillen Steffe, som bär det magiska smeknamnet Stekarn, och gjorde det på typ 6.40 och var rätt nöjd. Det bästa med detta var när jag berättade det, nästan som en stolt far, för min fru (Dalkulla) som då droppade. Ok, är det bra? Jag tror den tjocka killen på mitt kontor gjorde den på 6.30. Sånt är kärlek. Jag har inte vågat säga det Valpen eftersom han varit sjuk sedan dess och jag försöker vara uppmuntrande.

Men Valpens sjukdom har inneburit att jag varit mer eller mindre själv senaste två veckorna plus att jag hade en kortare ofrivillig vila förra veckan på grund av lite lättare sjukdom men det var verkligen lightvarianten och jag kom igång efter bara två dagars vila. Eftersom det varit lite resa i veckan, avslutning på handbollssäsongen och lite annat så har jag märkt att när jag är själv så blir passen allt senare på kvällen men igår så styrde jag upp ultraperra på ett eftermiddagssim som blev ett trevligt eftermiddagslöp i solen, trevligt med sällskap och snacka lite taktik för team Malaco. Bäst var när Perra sa att han inte var trött på förra årets ÖtillÖ, tur man var harmonisk igår.

När jag igår summerade ihop lite i träningsdagboken så hade det blivit ok träningsveckor runt 10 timmar men lite mindre kvalitet än tidigare. Har dessutom kommit på att mitt nya favvopass är runt 13-16km i typ 4:30-fart ganska hårt men ändå inte alls så att man när nära gränsen, så det är en sjuk förbättring. Nu på måndag så kör vi samlat igen, blir ruskigt bra och till helgen så blir det första backpasset helt i enlighet med löpprogrammet.

Så här har det sett ut den senaste tiden, sena och ganska snabba löp.

Hemsidan? Den ligger i princip helt klar men med Valpen på dekis så har det dragit ut lite på tiden men jag tror hårt på att den kommer upp under helgen. I samband med det kommer vi att presentera samtliga medlemmar och deras målsättningar här på bloggen.

Återkommer med en summering av block 1 som nu bara har en vecka kvar och de första 8 veckorna är bland de hårdaste som jag kört. Till kommande block så tar vi tillbaka primallöpen och till nästa helg är första utecykeln planerad, så jävla härligt. Har saknat båda och Aina då börjar det bli ännu roligare. Har dessutom lite upptåg på gång som vi återkommer till.

Mackan, har varit inne och kommenterat vem det är som äger high chaparall tightsen, stort! Tänkte följa upp lite hur det går med Mackans satsning.

Har börjat dagen med Yoga med frun och ska nu ut lite i solen och till eftermiddagen vankas det lite löp och kanske cykel innan det blir födelsedagsmiddag.

Stor kram från den konstnärliga ledaren som nu fått upp näsan över vattenytan! Tänk vad lite sol kan göra.