Kollektiv cykeldebut och lite annan skit

Trots att undertecknad tjuvstartat förra veckan på egen hand så får väl den gångna helgens cykelpass klassas som årets debutcykel. Vi startade 07.30 på lördagen och tempen bjöd på festliga minus 3 men den blåa himlen skvallrade dock om att de kunde bli en fin dag. Mackan (nej inte comviqmackan) gjorde debut och fick det sprillans nya smeknamnet Smackan. Vi öppnade efter lite fixande, miljarders saker som ska fixas jämfört med att bara hoppa upp på trainern, från Kulla vägskäl och rullade norrut, det blev en behaglig och lugn tur för att inte skrämma bort Mackan från framtida cykelturer men han grinade lite illa på hemvägen men burgaren och kaffet i Åkersberga satt där den skulle. Det blev väl runt en 80km och knappa 3 timmar och en bra start på utesäsongen trots superlökiga 27-28 i snitt. Dagens avslutades med trevligt kalas hos ultrakuken och det snackades tri lång in på småtimmarna. Det ryktas om att Anna och Catta hänger på kommande söndag då det ska smackas på ordentligt, eller vad säger du Anna?

Mackan i bra pose och bilder från fikastoppet i Åkersberga. Vi fick bassning av Lisan förra året men ska vinna mark i år. Mackan verkar dessutom gilla Valpens syn på burgare.

Annat från veckan Vi har kört ytterligare en vecka med superhög intensitet och det börjar verkligen märkas att vi fått upp lite fart speciellt på löpet. Det som dock skiljer sig från andra veckor är att Valpen nu börjar bli lite mer plågad och tappar humöret. Detta är i mina ögon såklart ganska skönt efter att grinat illa i snart tre månader, dessutom med en Valpjävel studsande framför sig som bara "känner sig lätt" Trots att jag oftast flikat att in att "du ser inte speciellt lätt ut". Så en liten anekdot som speglar detta bra. Efter måndagens 18km löp i 4:15 tempo söder om stan så var det dags för att titta på lite idrott, trevligt. Men i pausen var Valpen nära att sänka den tjocka 10-åringen i kassan när han räknade fel på 2 korvar och lite kaffe. Efteråt förnekade han händelsen men jag såg det i ögonen, mig lurar du inte. Onsdagen lipades det bra på de snabba intervallerna och idag på morgonen på luren så var det massa gnäll på starttider, boostveckan och allt möjligt annat. Jag klandrar honom inte eftersom jag krigat sen vi startade upp den här skiten. SÅ KÄMPA VALPEN!

Annat nytt i hundgården Vi håller för fullt på att planera träningshelger och har landat på två helger i maj då cykel och löptävlingar ska kompletteras med fet träning. Stort! Det som är ännu större är att jag efter överdosering av Nordkalotten 365 lyckat uppvigla till upplevelsebaserad utflykt. Det kommer att ta form på följande sätt, vi blir utskjutsade 7-8 mil på fredagseftermiddagen, springer 3-4 mil, slår läger, grillar, umgås, sover under bar himmel och springer hem de sista milen på lördag förmiddag. Är sjukt taggad, Valpen lipar lite om detta också men kommer så klart hänga på när Team Malaco drar iväg.

Vi har haft lite strul med anmälan till Phillies men hyser goda förhoppningar att det löser sig, back up planen är Brasilien eller Mexico så håll i er.

Som jag skrivit innan så vankas det snart nya grejor om vi får till det med ordföranden och ett spännande möte idag lovar dessutom gott för undertecknad på materialfronten, återkommer garanterat om den.

Vi håller dessutom på att lägga tävlingsschemat och om Valpen får som han vill så kommer Örserum att bli årets puppytävling.

Nu är det läggdags gott folk, imorgon är planen löpning innan morgonsimmet (galet tidig start) En ny videoinspelning, i bloggform, har dessutom åbörjats så det kommer förhoppningsvis upp en ny film inom någon vecka eller så även om Berra simcoach gjorde sitt bästa för att knäcka undertecknad igår. Men en badger är lite hårdare än så. Sov gott därute så ses till helgen