En kärleksförklaring!

Ok, members och alla andra.Nu verkar vinterdepressionen vara som bortblåst, läste någonstans att den hade samband med ökat sug efter kolhydrater, hur funkar det om man käkar paleo?

Vi har öppnat veckan starkt, fem kvalitetspass på de inledande 3 dagarna, hur tänkte strateg Nykvist där? Hur som helst, måndagen inleddes med operation simboost och den sammanfattas enklast i att samtliga tre simpass denna veckan ska vara snudd på att man vomerar i rännan. Sagt och gjort på kvällen var det dags för begivenheten fartökningspass, efter lite uppvärmning var det 2km 04:10 tempo, 6km 04:00 tempo och avslutningsvis 03:50 på sista 2km. Trots viss strul med uppmätningen så gick det sub40 på milen i geggamojjan runt sjöarna. Tisdagen ägnades åt cykelintervaller och så igår så var det dags för 3-hunkingar, det var beordrat 3:10 fart. Det ville sig inte bättre än att igår så bröts isen, för första gången på de senaste två månaderna fick februarystar Valpen ligga i badgers position, verkar som att benen svarar lite bättre hela tiden flåset har egentligen aldrig var problemet så nu ska det bara fortsättas byggas täta muskler.

Vi dundrade förbi hårdsatsande marathonbloggerskan Petra några gånger när hon stretchade vid sidan, vad hon pysslade med ser ni här

Valpen med halvmössa laddad för kvalitetspass!

Inte nog med att det blev en debutrunda på speedstern utan att frysa om fötterna på tisdagskvällen, där snackar vi kärlek och en dimension till på träningen, sen har vi haft ytterligare en födelsedag och det är så klart Perra jag snackar om. Sen Perra kom in i Puppy har inget varit sig likt, förutom att han för alltid kommer att vara Puppy TS mest modesta deltagare så är han alltid den klippa som vi behöver, en stabil motpol till de mer bipolära medlemmarna (läs Henke) och de otyglade ungtupparna (läs Valpen)

Att Perra sen är min partner på legendariska ÖtillÖ är en helt annan femma, till årets upplaga så ska vi åka på teambuilding för att synca våra personligheter på de ställen där de inte lirar, för vi är trots allt ruskigt lika på många andra punkter men det får vi ta en annan gång. Känns som Perra gått igång stenhårt på min Torgeby light vecka i någon stuga i djupaste skogarna och bara käka kött och springa fivefingers.

Perra och Tjorven hänger i godisståndet på Lindingöloppet

Perra kommer under våren som precis börjat vara pappaledig och kör således inte lika mycket kollektivt som vanligt vilket så klart är tråkigt och Perra har flaggat för "mellanår" och satsning på ultraloppen. Det fina i detta är så klart att om man känner till Perras psykologi så är det i år som de fina resultaten kommer att komma. Han får smyga med och behöver inte har några uttalade mål, vet dessutom att P2an lämnades in på service i veckan och att det minsann blir ett och annat trainerpass när Tjorven (min frus smeknamn på flickebarnet) slaggar middag. Så glöm inte var ni läste det först. 2011 blir året då Perra kommer persa på det han ställer upp i triväg.

Ok för att sammanfatta lite eller för er som bara läser sista raderna.

Gillar just nu: MarathonPetra Årets första primalwalk (ikväll) Våren och solen Cykel ute med snabba speedstern Perra Kvalitetspass Valpen i badgers position

Bubblare: Ordförande Karlsson, tills kläderna är tryckta och klara Tuggarn, stort med ny bloggtändning