Puppy TS - nu på bana!

Nu får tri-sverige verkligen hålla i sig för idag kom ett trendbrott. Puppy TS hård kärna, nej Perra va inte med och körde löpvagnen, gjorde debut på bana. Trots att nya tuffa löpprogrammet inte medger någon kvalitet på bana och trots att Valpen redan börjat titta på spikskor så kom debuten idag. Det var det numera klassiska onsdagspasset på lunchen, när det skall smaskas kvalitet, som idag inte kunde genomföras ute på grund av halka. Vi styrde helt sonika om färden till Solnahallen och rev av 5 tusingar på vad det visade sig efteråt riktigt bra fart. Om vi var övertända? Ja det kan du lite på. Hur som helst så var det ruskigt kul att köra inne och ha bra fäste och få dunka på ordentligt. Känns som att den ökade intensiteten verkligen börjar ta ut sin rätt både i form av att det börjar gå lite snabbare plus att det var länge sedan man saknade viloveckan så mycket.

Valpen schteker i friidrottsland

Några snabba - Jocke börjar nu bli ett återkommande inslag i Puppy TS verksamhet och har redan ett par klassiker på sitt samvete. Frågan är om han någonsin träffat mer mitt i prick än när Valpen får veta att "det gäller att vara lojal mot farten" - Perra var med på distansen i måndags och fick svettas lite i 4:35-farten runt brunsviken. - Viloveckan har aldrig varit mer efterlängtad, nya ökade intensiteten på träningsprogrammet börjar kännas i kroppen nu. - Ordföranden har beställt vårens klädpaket, vi kommer garanterat vara hetast även 2011.

Sist men inte minst Vi kommer om allt går som det ska att sjösätta nya hemsidan till helgen så håll ögonen öppna på det, vi har inte riktigt sytt ihop hur hela satsningen kommer att se ut för 2011 men den är också på gång.

Hej på er för nu Imorgon tar vi nya tag men idag har det blivit lite rödvin och återhämtning till förmån för kvällens simpass med Berra, ibland behöver man föda motivationen lite dessutom.