Helg!

Vänner,Det har tagit lite längre tid än väntat med byte av hemsida, därav den dåliga uppdateringen men nu är vi fett på gång så hänger ni bara i så smäller det snart.

Lite snabbt dock, Det kommer åka upp ett helt gäng övertända Puppydeltagare till Vasaloppsveckan, jag är dock inte en av dem även om det var nära att det blev skidåkning i helgen. Så släng upp en hand om du ser en hund där uppe i Dalarna.

Vårt träningsprogram just nu skulle kunna göra vem som helst introvert, och inte minst undertecknad. Vet inte när kroppen värkte så mycket som den gjort de senaste veckorna. Men å andra sidan så har det inte gått så mycket under 04:00/min tempo eller sprungits 3 kvalitetspass per vecka på löpet tidigare för de tjocka hundarna och det gör det nu minsann, men så klart med bibehållen kraft på cykeln och fina simpass från coach Berra. Kan vi bara hålla ihop det här och vänja kroppen vid nya träningsmängden så kan det bli bra. En av nycklarna är att vi försöker köra alla tuffa pass ihop vilket hittills mest har gynnat undertecknad. Vi hade samma resa under förra säsongen innan vi vant oss vid träningsmängden framme i maj och nu har vi hissat ytterligare. Men jan-april är fan ingen fest att vara uthållighetsidrottare i Sverige, om man nu får kalla sig det.

Vi har ju en del mål med säsongen och dessa kommer upp i samband med den nya hemsidan plus lite annat smått och gott, bland annat så kommer ordförande Karlsson berätta hur han tänker med kost och träning inför det stundande bröllopet. För övrigt så damp denna ner i inboxen idag. Trevligt.

Ordförande Karlsson har lagt in högsta växeln!

En annan som gillar mat det är Valpen. Under block 1 så ligger dock inte fokus lika hårt på kosten som på att överleva träningen men carbsen är inte överrepresenterade direkt.

Valpen gör sin favvosysselsättning, den här gången är det bananpannkakor.

Annars så är allt som vanligt, Ultrakuken bakar bröd, springer långt, har dåligt psyke i Sumpans simhall och saknar hänget med Henke och Valpen eftersom han kör en publikvänlig ultrasatsning. Valpen saknar inte hänget eftersom hans lägenhet har tagit över som fritidsgård under vintern. Är konstant övertänd och har varit ett monster jan/feb, hur länge är man nykär tror ni? Henke (undertecknad aka the Badger) har varit mycket introvert senaste tiden, kör sim ensam i Eriksdal på morgnarna, jobbar med att överleva och biter sig fast i ryggen på intervallerna samt lever för sitt nya mantra att träning ska vara roligt. Anna och Catta är nu en naturlig del av Puppy TS, de har jobbat hårt för Vasan sista tiden och kommer bli farliga där men håller galet låg profil gällande löpningen, luktar lite Perrastyle på den. Mackan har trots att han börjat på PHS inte inhandlat shaker men börja utvecklas bra i simmet.

Återkommer när nya bloggen är uppe och rullar, har vi riktig tur så kommer det upp lite bilder på flickr från helgens äventyr. Har skickat koden till våra brudar dessutom och hoppas på bra utväxling där.

Hoppas att ni får en fin helg.