Vill du ha problem?

Lirade ett tag med en kille från Balkan som för övrigt vunnit skytteligan i elitserien ett par gånger och bland det första han lärde sig va "Vill du ha problem?" och den körde han och alla andra i laget hårt med. Anledningen till denna lilla anekdot tänker ni. Jo det är nämligen så att ikväll söndag så inleds vår (läs Henke och Valpen, Perra fortsätter med fikabrödsdieten, förlåt, skidåkamaten) första fasta, tanken är inget käk eller annat från söndag kväll, dunka på med ett sim på morgonen måndag, jobba och sen avsluta med ett lite snabbare löppass på måndag eftermiddag/kväll och sen käka igen. Vi har kommit överens om att testa detta några gånger typ var tredje vecka till en början och se var det landar. Med tanke på att jag redan är hungrig så kan detta bli riktig folkfest. Så om du önskar problem dyker du lämpligen upp vid Råstasjöarna imorgon någon gång runt 18-tiden och fäller någon kvick kommentar så kan det nog bli festligt, återkommer med rapport och lite bakgrund om denna.

En annan snubbe som verkar tro att vi vill ha problem är Ironmange som känner sig utmanad på Kilsbergen. Mange, vi kommer inte att köra Kilsbergen i år då den inte passar i planeringen samt att den gode Micke Selvin tagit ett "mellanår" Ett till? Kan man fråga sig men vi hoppas att Micke hör av sig och förklarar.

[caption id="" align="aligncenter" width="128" caption=""]Ironmangen verkar vilja ha problem?[/caption] Vill du ha problem? Ironmange kör värsta attityden och bluesteelminen

Annars så har det varit en hektiskt vecka som avslutats på bästa sätt. Har varit mycket sim i Eriksdalsbadet förra veckan men kommande vecka är jag tillbaka med Valpen och Perra i Vasalund. Jag har kört rätt mycket attityd i Eriksdal och stirrat ut diverse SPIFare och SCTare samt snackat lite med Stefan (som skulle kört ÖtillÖ med Jojje) så än byggs det inga broar på södra sidan men jag hoppas både på löppass med Jojje, Tuggarn och alla ni andra som rör er ut mot Sickla och Hellas.

Annars så bjuder kommande vecka på Perras nya löpvagn, pappaledigheten börjar på torsdag. Det kommer bli uppstart för tränarledda simpassen och ytterligare ett löppass ska läggas till förra veckans fyra. Tror att det börjar här!

Hör av mig imorgon om utgången av fastan och lite annat skoj. Kärlek