Slingor?

Ni som hängt med här på bloggen ett tag vet att Valpen hade utlovat slingor till IM i Zurich men backade ur och kom undan med det på ett mycket konstigt sätt. Men om ytterligare en omröstning nu visar att ni läsare vill se Valpen i slingor så borde det inte vara något snack. Veckan snackis har varit en viss vegans frilla den gångna veckan. Då det kom en kommentar från den gode nitroveganen där han (Filip) hävdar här legat vaken över kommentarerna om slingor. Ok Filip, vi har en tradition och kallar oftast saker vid dess rätta namn och vi tror att du "gjort en Pasi" dvs knallat iväg till frisören för slingor, alternativt gått till SPIFs motsvarighet till Ordförande Karlsson som kan fixa sånt, vem är det i SPIF? Dörlich?. Vad tror ni? Med tanke på Filips approach plus svårigheten att hitta bra bilder på hårsvallet på nätet så hyser jag vissa tvivel. Jag skulle dock kunna sträcka mig till citronblekning men jag vet inte. Inte för att det på något sätt skulle vara fel att köra slingor men hur som helst får ni kolla själva på bilderna och avgöra.

Filips skit rullar bra som Stig H Johanssons sulky

Hoppas inte vi bränt våra broar att få med Filip och hans crew på något äventyr framöver eller köra några GIH test.

Jag och Valpen snackade lite om vi skulle kolla med Filip om han kunde hjälpa oss med lite tester innan vi startar upp block 1 och Valpen uttryckte en viss rädsla för att bli uthängd på Filips eminenta blogg. Men det lovade jag att så skulle inte bli fallet, har jag nu kunde det.

Nu måste jag sticka och kuta intervaller men det kommer lite mer om träningsveckan och charmtrollen i Puppy TS under morgondagen. Hoppas ni har det fint därute