Lite sim så här i mellandagarna?

Så här i mellandagarna och inför det nya året så ska det ju sammanfattas lite. Ni som varit med ett tag vet ju att vi tidigare lagt ut våra framsteg eller försök till framsteg i simmet här på bloggen. Hösten är verkligen inget undantag. Nu har vi ju under hösten kört lite mer regelbundet med simcoach Berra för att kunna ta ett steg till i utvecklingen, en sak är i alla fall säker och det är att vi blivit fler på passen så det får väl ses som ok. Sen har iaf jag tagit ett steg till i utvecklingen och trots coachens bristande tilltro kört över närmsta konkurrenterna och tangerat pers på nya testen innan satsningen ens börjat. Valpen ser också stark ut, likaså Perra som överpresterar på alla pass utom när det är test. Team Malaco behöver jobba på sitt teamwork med andra ord. Anna ligger alltid på banan bredvid min och uppviglar, bra för vår fart kan jag säga. Katta håller lite lägre profil och håller till borta på bana 1 men börjar även hon se stark ut och sist men inte minst så kör Mackan nu hundringar med start på 2 minuter, då startade han dessutom med simmet direkt efter sommaren så det får väl anses som ok. Hur som helst så är onsdagkvällar numera alltid lika med cirkus Puppy.

httpv://www.youtube.com/watch?v=m0YJu2ijJ1U

Återkommer med kommentarer från eliten när de trillar in.

Nu kör vi!