God Jul på er därute

Aight,Tänkte bara pass på att önska er alla därute en riktigt god jul.

Puppy TS är splittrade för julmys men under mellandagarna kommer träningen att tugga på igen. Uppstart mot tävlingssäsongen 2011 blir direkt efter nyåret. Vi återkommer med massor om det och hösten (med all löpning) har vi såklart sammanfattat i en film.

Hoppas ni har det fint därute. Skickar med en bild från julaftonens primal i småländska skogarna, inledde med att trampa ner mig i bäcken i första skogspartiet, då hade det gått cirka 5 minuter. Efter cirka 25 minuter så var det dags igen innan jag kom älgandes ut på samma plats där jag började. Tog ny fart och laddade ut på kalhygget det var snö till strax över magen så det var lite svårjobbat men brände magiskt i låren. Efter dryga 60 minuter och lite avslutande löp på cykelvägarna i Sandsbro så var dagsverket avklarat. Får se om vi kan klämma in en primal i Dalarna innan helgen är slut.

Henke träffas enklast på valfritt kalhygge i småland

Gårdagen spenderades på systers gym i PT rummet och mina triceps och någon konstig muskel på insida lår värker riktigt bra idag. Vet inte riktigt vad som hände men 100reps verkar vara skiten att jobba med om man ska bli uthållig. Fick dessutom en ny favvopryl, medicinboll med handtag ska nu inhandlas. Kul att vara hemma!

Ses i veckan och håll utkik efter filmen, årskrönikan och allt om uppstarten!

God Jul