Filip svarar!

Den gode Filip svarar på nedanstående påhopp på följande vis. "Det är en viktig fråga ni lyfter här. Ni har även fog för ert tvivel att slingat hår ej är kompatibelt med min övriga livsstil. Min ljusa hårfärg är av naturlig härkomst om UV-strålning och bassängklorets blekande effekt räknas som naturlig. Att bleka håret är enligt mig något som endast metrosexuella individer gör och sådana upptåg bör nonchaleras eller ses ned på. Dessutom har jag starka bevis att personer som bleker håret har större predisposition att dopa sig eftersom hårblekning, liksom tyngre doping, är ett sätt att kemiskt manipulera sin kropp. Min åsikt är som sådan att RF borde lista all form av hårblekningsmedel som otillåtna preparat. Jag har förbiseende med er denna gången då det inte är lätt för ett otränat öga att skilja kemisk manipulation från den äkta varan. Flera certifierade hårfrisörskor har oberoende av varandra och vid flertalet tillfällen helt utan anmodan frågat mig om "dom ska bleka håret på mig igen". Fruktansvärt pinsam situation för mig förstås. För att mitt svar inte ska missas av era läsare vill jag, som reprimand för erat misstag, att ni lyfter detta stycke till ett eget blogginlägg så att jag kan visa mig bland folk igen."

Inte en slinga så långt ögat kan nå om man ska tro skribenten.

Vi var kanske inte så fel ute ändå om hårfrisörskorna, dessutom certifierade sådana, även ställer sig på slingsidan. När det kommer till metrosexuell så måste jag få återkomma med den, vi rakar ju friskt i Puppy TS förutom Valpen som inte brutit sig ut ännu. Men jag lirade faktiskt med en kille som blev avstängd för att ha käkat hårtillväxtpreparat annars vet jag inte om jag kan stödja din teori, hade Ludmilla slingor?

Trevlig kväll på er därute, återkommer om fredagens kamp ute i skogarna kring roslagen som nu fått namnet Roströmsleden av UltraPerra och Förälskade Valpen, men mer om det imorgon.