Alive and kicking

Aight!Er bipoläre vän är tillbaka, de två gångna veckorna kommer nog gå till historien som de märkligaste ur träningssynpunkt, i princip alla pass flyttades pga massa jox (verkar vara jag och Selvin som ska bygg kåk, inte ihop dock) men landade trots det över 10 timmar i kalendern, smutt. Vi har bland annat hunnit springa Roslagsleden två gånger plus avverkat ett T30 simtest med Berra så innan vi stänger transition så kommer det bli ett MAF-test på löpet och cykeltest för att få till ingångsvärdena inför uppstart.

Det har blivit lite filmning under höstens transition och jag tänkte försöka sammanfatta hösten på ett bra sätt till helgen med ett inlägg och en film eller kanske blir "helgerna" för att vinna lite tid.

Förutom att vi jobbar med massa annat, bara en sådan sak att Valpen förra veckan var på jobbet tre/fyra gånger när jag ringde, på olika dagar dessutom, och på dagtid. Då fattar ni att det är högtryck. Perra flyttar och brudarna vet man inte riktigt vad man har men Anna svarar alltid på sms att hon "körde 20km igår och intervaller imorgon" så det känns ju tryggt. Imorgon blir det dessutom avslutningsfika på simmet och jag har laddat med dubbla lussebullar till ultraperra. Det snickras dessutom på en satsning som ska släppas lös i januari, kan bli succé men vi det är en bit kvar tills allt landar kring den men håll ett öga på Puppy.se i helgerna är mitt tips.

Men trots att det är högtryck på alla fronter så verkar det som om Puppy TS är vid god vigör, vi får lite mail och annat så det är trevligt. Fick följande mail från Annika i Team Freshwater (ÖtillÖ) som jag till Bröggers stora glädje, tyckte mig känna igen i Sala, frågade dessutom om vi inte setts innan och det fick man tydligen inte. Men vi diggar hur som helst Team Freshwater och vi funderar på om inte Anna A skulle kunna vara en spekulant på en plats där om mannen nu hoppat av.

Mailet från Annika löd "Tycker den här passar er!" sen var det nedanstående klipp medskickat. Fruar, män, flickvänner och pojkvänner tycker generellt att den är roligare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=B03dFMG8nR4

Sköt om er därute så hörs vi till helgen!