Perra är tillbaka plus fint minne

Ok, då var det onsdag igen och dags för nytt simpass med vår Coach Berra, det dyker så klart upp en massa frågor i samband med detta. Men ikväll så gäller det återigen att vara på topp. Det ska löpas innan som vanligt, 15km på tapeten och ikväll mina vänner så är Perra aka Grinkuken tillbaka i löpgruppen som startar 19.00 från Sumpan simhall. Valpen och Perra poserar för bloggen efter genomfört Lidingölopp.

Eftersom jag och Valpen har ganska stort löpfokus just nu så blir det ett och annat "rehabpass" där vi helt enkelt bara tar oss runt i distansfart för att få lite genomströmning i kroppen efter några tuffare dagar och dessa har senaste veckorna hamnat på onsdagar innan simträningen.

Förra veckan innan onsdagssimmet så tog Valpen och jag ovan nämnda "rehabrunda" och körde Ursviks 10km med pannlampa, modest fart var planen, och vi kommer efter 4-5km i mörker och cirka 5-minutersfart in på sista 2-3km där femmans elljusslinga går ihop med 10km. När vi stänger av våra pannlampor hör vi hur det närmar sig en intervallkörandes person på 5km slingan och håller bra fart låter det som. - Jag tänker jävla i mig inte bli omsprungen säger Valpen lagom tyst och höjer farten varpå snubben bakom fattar att det är fight på gång. När vi kommer upp från avslutande Roströmbacken går både jag och Valpen i princip för fullt och benen skriker då detta är avslutande kilometerna på 4 raka löpdagar och 50km för min del och det är mycket med våra mått mätt. Vi håller undan och avslutar vårt rehabpass med 2km i 4-minutersfart och kan nöjda gå i mål oomsprungna. Vad trodde han? Att vi skulle vika ner oss? Efter denna triumf kunde vi sen sticka till Valpens nya hak för Paleomiddag innan simträningen. Ett fint Puppyminne det.

Valpen älgar ut från porten hemma, så snabb att kameran knappt fångar honom.

Återkommer med lite om löpstats, hur vi ska flytta löpgränsen, måndagens spyintervaller och varför Valpen varit så lätt och harmonisk den senaste tiden en annan dag.

Ses ikväll gott folk