Henrik Roström - Triathlonsveriges Berlusconi

Eftersom Henrik aka Berlusconi har haft monopol på bloggen ett tag är det dags att någon annan i Puppy TS tar sitt ansvar och berättar sanningen. Henke har, precis som Silvio, en förmåga att ibland förvränga verkligheten en aning. Det är inte det att han inte gör ett bra jobb på bloggen och på Twitter, men den bild han beskriver av Puppy TS, träning, kost och framförallt övriga medlemmar kan ibland vara smått missvisande. Ta gårdagen som ett exempel. Simträning i Sumpan med vår coach Berra och vi ska för första gången testa på enarmscrawl. Efter vår första gemensamma 25:a får fem av sex deltagare beröm av coachen. Den konstruktiva kritiken som Berra sedan skickar till vår käre Henke är: "Katastrof! Det där var pinsamt Henke!". Och vad står det på Twitter när jag trisurfar lite vid frukosten imorse?

"4 dagar och 7 pass, så jag kommer knappt inte ur sängen idag. Nu Elofssonvila. Utbränd? Nej men kraftigt ömma ben."

Föga förvånande har Henrik Berlusconi valt att utelämna några mindre smickrande detaljer om sig själv. Poängerna är alltså följande. Allt som står på vår blogg behöver nödvändigtvis inte vara sant, speciellt inte om det är Henke som ligger bakom inlägget. Och dessutom försvinner vissa händelser rakt ut i etern. Men för den som är intresserad av sanningen om Puppy TS går det bra att skicka ett mail till någon av de mer objektiva medlemmarna i Sveriges fetaste triathlonklubb.

//Valpen