Vår lördag, Lidingöloppet

Transitionperioden fortlöper med planering och i kväll börjar vi smyga igång med lite träning igen. Som utlovat kommer här lite bilder från lördagens äventyr ute på ön. Årets sista event och det är alltid härligt att dra på sig Puppyoutfit, långa eller korta tights var länge debatten. 2 långa och 1 par korta blev resultatet förutom Anna som klarade sig undan med innebandytights.

Till första fotograferingen vid 20km hade följande hänt, en väl samlad trio höll ihop fram till dryga 10km, Anna stack efter 200m. Efter 10km ökade Perra en aning, vid 15-16km började Valpen krokna och själv tog jag in på Perra och var precis bakom vid 20km. Efter passeringen dök både Comviqmackan och Benjamin upp fast vid sidan av banan.

Det där måste vara 6min tempo, Valpen vid 20km lätt sliten, gubben bakom kollar klockan och funderar.

Stark och lätt vid målgång, skönt nymoussad frilla dessutom.

Ni anar inte vad jag älskar den här bilden, på alla bilder från Zurich springer Perra och smilar och gör high five med ungar, maskoten och allt möjligt löst folk. Själv var jag nära att sänka maskoten i Zurich men här får den gode Bjelkmar smaka och grimaserar illa. Den värmer själen på något sätt, fin bild.

Framfotslöparen Johan "Valpen" Nykvist tar sig in på målrakan.

Anna som var snabbast för dagen, bjuckar på konstig min och blundar.

- Ska jag ha medaljen på mig?

Vi var tvungna att ta en klassisk bild, finns en från varje tävling. Efter lite tjat fick Valpen stå i mitten.

Ännu en klassisk bild, han blir lätt arg om man bara sneglar på hans snickers. Efter att snickersen slukats hävdar han "compete high".

Ett godissnöre? Henke och Pappas tös Tjorven flörtar med den snygga fotografen, de andra två blir besatta av de snabba carbsen.

Prisutdelning hemma hos ordförande på Östermalm. Jag fick ledarmössan trots att Valpen gnydde lite om att ÖtillÖ borde rankas högre, han kanske kan få låna den på ett av höstens primalwalks.

Kalaset fortsatte med sång från Valpen och Ordförande, själv dansade jag lite i ett hörn och Perra låg på golvet och lyssnade på hårdrock. Bra skiva, tack för den Karlsson.

Tror det var allt för nu. Inom kort så kommer årets film att dyka upp, efter det så kommer det hända grejor här på bloggen så om ni inte hänger med på morgondagens morgoncore eller eftermiddagens primalwalk så ses vi här på bloggen. Ha en fin dag.