Tid för reflektion och lite annat

Ok, det har varit lite tyst om Puppy sedan ÖtillÖ så jag tänkte uppdatera lite på läget. Vi har tagit två veckors i princip helt ledigt efter sista tävlingen och håller på att sätta ihop årets sista film som skall spegla vårt första riktiga år som triathleter. Vi kommer också köra några lättare pass innan vi definitivt stänger säsongen med Lidingöloppet och fest med guldtema hos ordförande Karlsson. Sedan kommer det några veckor av alternativ träning innan vi startar upp inför säsongen 2011 och hösten kommer till stor del handla om att bli ruskigt mycket bättre löpare.

Annars så har vi så smått börjat titta över truppen, kanske kommer några Silly Season rykten vad det lider, och dessutom tittar över nästa års mål och planering. Vi återkommer om detta och bli inte förvånade om hemsidan ser annorlunda ut när vi lanserar nästa års upplaga av Puppy TS.

Som sagt, nu reflekterar vi över det som varit, planerar för nästa säsong och rätt vad det är så kör vi igång med full kraft.

Åker du med Puppy TS nästa år?

Kramar från Sveriges fetaste triathlonklubb