Nu avslutar vi säsongen 2010

Fredag eftermiddag och efter lite sedvanligt roddande lyckades Puppys hårda kärna gemensamt ta sig ut till Lidingö för att hämta ut nummerlapparna. Perra som brukar vara lugnet själv var stressad på gränsen till skadligt och Valpen gjorde så klart allt för att uppvigla. Perra var dessutom lite besviken på att han inte fick tävla i sk. innebandy tights (dvs 3/4 tights) men styrelsen (läs Henke&Valpen) kunde dock gå med på att han fick köra i jazzbrallorna, annars är det regementsenlig Puppyklädsel som gäller. Så kolla efter hundarna på lördag. Den gode Valpen som just för tillfället använder statliga medel till att renovera sin nya lägenhet är inte riktigt lika stressad, doktorander är de trots allt båda men trots avsaknaden av riktiga saker att göra glömde han ändå bort att ringa vår nya skyddsling Anna som med stor löprutin ska mosa Valpar i spåret, efter hösten riktiga duvning i poolen. Ska bli skönt att vi får in ytterligare någon förvärvsarbetande i klubben så man får prata om reella saker emellanåt. Men trots att man tror att man inte ska sakna de små mupparna när det är viloperiod så gör man det ändå.

Ungefär så här stor var Valpen i Perras ögon idag när det tog tid på Lidingö!

Hursomhelst, imorgon så står det några Puppykillar på startlinjen och några av våra nyförvärv kommer också att springa, mer om nyförvärven kommer när vi presenterar nästa säsong. Målsättning? Valpen och undertecknad siktar in sig mot 2:30 exklusive fikastopp med twix från min klättermus, Perra lär springa något snabbare än så. Men Lidingöloppet handlar om i år om en upplevelse och inte bränna alla krafter innan det blir avslutningsmiddag med respektive hemma hos ordförande på kvällen, Valpens respektive är inte tillkännagiven ännu, har du inte frågat henne?

Klicka på loggan ovanför så kan du kolla resultat mm från det glad gossarna i Puppy. Hoppas dessutom kunna få till lite bilder och uppdateringar via twitter och flickr så kolla in under morgondagen om du är sugen att se hur det går för Puppy i årets sista folkfest.

Avslutningsvis Det har gått nästan tre veckor sedan sista riktiga racet ötillö och för er som vill återuppleva så kör TV4 sport en halvtimmes sammandrag lördagen den 2 oktober klockan 13.30, missa inte den.

Planeringen för nästa säsong är fortfarande i sin linda, kommer testas lite nya idéer, men det jobbas hårt i kulisserna. Hemsida, sponsorer och träningsupplägg får sig en ordentlig genomkörare. Säsongen startar enligt liggande planering i december men redan v40 så smyger vi igång med två morgonträningar i Vasalund, en simteknik och ett corepass (Valpen kommer köra heldräkt) sen kanske några kollektiva löppass. Med nya hemsidan kommer nya målen, nya medlemmarna och upplägget för nästa år.

Men annars så bjuder hösten på lite av det som får stryka på foten annars, förutom att det jobbas lite extra så körs det lite av varje på olika händer och fötter. Funderar själv på att testa nitroveganens sköna idéer, springa en sväng med tuggarn i Hellas, har redan avverkat två fighter handboll, ett gäng gympass (psyket pallar cirka 45min numera) och tog mig ut i värsta ovädret förra helgen. Finns det några fivefingers till Valpens 49or så kommer man kanske få sällis på primalwalks i Ursvik (uttalas med snabbt "Urs") i höst, trevligt.

Weekendwarrior Roström trotsar ovädret och ger sig ut, skönt med underställ.

Tror det var allt för nu, när film och foto finns framme från lördagens löp och efterkaka så kommer en sammanfattning av säsongen i form av film upp här på sidan. Önskar ni någon speciell låt är det bara att kommentera, nej Perra det blir ingen hårdrock.

Ses på Lidingö eller i baren på lördag gott folk.