Nedräkning 5 dagar kvar - vi ger er Åsa (och Annie)

Nu börjar det verkligen lukta ÖtillÖ, på tisdagen körde vi vårt sista lite längre ÖtillÖ pass och nu blir det nog mest lite kortare och lugnare fram till race. Framförallt så gäller det att bygga mental energi och det börjar redan lukta nervositet a la Ironman. Henke och Perra börjar hitta sin pace och är som bekant starka och lätta medan Valpen står för ungdomlighet och övertändning, vi hoppas att Rebecca kan bota eller öka på denna, vet faktiskt inte vilket som är bäst men räkna med att det kommer gå undan där från start i mixedklassens mest övertända lag. Vi fortsätter vår resa bland deltagarna och nu har vi hamnat hos ytterligare en vinnare, vi ger er fjolårsvinnarna Åsa Annerstedt och lite Annie Gustavsson.

Titta in på Åsas blogg här eller på Annies blogg här.

Brudarna i Desperate hänger avslappnat på badet i Falun med tunga Puppycaps!

Aight! Då kör vi. Grundfakta Namn: Åsa Annerstedt Födelseår: 1980 Tävlar för klubb: Dalreg. IF Träningstimmar/vecka: öh...snitt 10-13h/v kanske (sim-cyk-löp å styketräning) Lagnamn ÖtillÖ: Desperate ÖtillÖ partner: Annie Gustafsson Antal ÖtillÖ starter/målgångar: 1 förra året Antal vinster ÖtillÖ: Vi vann damklassen ;-) Crazy Vinnare ÖtillÖ 2010?: Ja, om inte ni vinner...hoppas att Svea/Parkerhouse kan ge team redbull en match- men jag tror Colting och Byrn blir ruggiga!

Vi får ofta frågan varför Ö till Ö? Vad har du för svar på den? Oj, för att utmana min fysiska kapacitet till max...och uppmärksamhet ;-)

Vilket upplägg kör ni på materialsidan förutom våtdräkt? Så lite som möjligt är vårt motto...så inga paddlar, dolme eller fenor- bara en miniväska var...om det är över 15 grader så kör jag med camelbak...vasselin åker också med! Reds anm. Känner ni igen trenden redan nu? Inte vasselin utan minimalistiska utrustningsvalet, så det blir för Valpen att lämna luftmadrassen hemma.

Vad är er målsättning med ö till ö och hur resonerar ni kring loppet? Så lite som möjligt! Don't overthink it!

När det nu kommer till lagnamn, desperate, hur tänkte ni där? We love Desperate Housewives!!! Till deras ära!

Om du skulle skicka en passning till någon i tri-sverige hur skulle den låta? Stor skaderisk, kör inte!!! muhahhaa, man måste köra för att förstå det!

Om man inte vet vilka Annie och Åsa är hur skulle ni beskriva er? Va? Vet inte folk vilka vi är??? Vi är desperata, glada, nervösa, fnissiga tjejer i våra bästa år!

Vad är ditt förhållande till Puppy TS eller rättare sagt hur förhåller du dig till Puppy TS? Ja, jag vet ju inte rikitgt vad/vilka ni är och vad ni gör- förutom badmössor, och sånna gillar vi! Reds anm. Vi lät Åsa kolla in sig på lite filmer och sedan kom detta mail. yepp, nu har jag stenkoll på er...ni var ju med vid kilsbergen...crazy! Jo- vi ses nog på Ö till Ö. See you in Sandhamn och förhoppningsvis i mål på Utö! /Åsa

v Åsa ger Puppy TS tummen upp, och vi gör ibland en del annat än badmössor. Men vi gör det också!

Min fru och jag diskuterar ibland” rakade ben på män” frågan och hon har inga problem med rakade ben om man vad hon tycker ”kallar orsaken till det vid sitt rätta namn” vad anser du om denna och vilket tycker du är det bästa arguentet? a, Det vanliga cykelsnacket, massage, inget hår i såren vid krasch etc. b, För att alla andra har det och jag vill känna tillhörighet och bli accepterad av gruppen. c, Det är snyggt och jävligt skönt att ha rakade ben. d, Något annat, skriv gärna vad.

D, Det är snyggt och jävligt skönt att ha rakade ben.

Avslutningsvis, vem anser du har släppt den bästa svenska indiepop plattan genom tiderna? The Mo- cityheart!!!!

Reds anm. Stort för en gammal Växjökille att Åsa väljer Växjöbandet the Mo som bästa platta. Det var under bra hajp som Nicklas Stenemo klev in på KB i Malmö 2002 och med skön punkattityd levererade från första plattan. Annars skulle jag tro att bandet är kändast för sin singel Nostalgia Locomotive där Eskilstunatjejen Kris Le Mans sjunger duet med Niklas, släpptes 2004 och toppade trackslistan 3 veckor. The Mo splittrades 2005. Bra val där Åsa

Tack för den intervjun Åsa, om ni inte gjort det innan passa på och läs Åsas rapport från förra årets ö till ö.

Det var allt från oss för idag.