Post eller pre race?

Det är nästan prick tre veckor sedan vi avverkade vårt första huvudmål 2010. Vi har under vårt andra år fortsatt att ta tri-Sverige med storm och faktiskt levererat en riktigt bra utveckling. Så vi snackar inte bara. Det är nu det svåra eller roliga börjar beroende på hur man ser det. Vi har två utmaningar, första är att ladda om för att avsluta säsongen på ett bra sätt, Sala och ÖtillÖ. Den andra lite större är hur vi hanterar andra riktiga säsongen, vi räknar bort det första halva året och sommaren då jag och Valpen drog igång. Men det får bli en fråga efter lite transition i höst men vi behöver hur som helst bli bättre löpare. Ruskigt mycket bättre löpare. Första veckan efter Zurich tog vi det mest lugnt med lite lätt jogg, vecka 2 så körde jag och Perra lite längre men långsammare ÖtillÖ pass för att testa lite utrustning och hitta tillbaka till ordentlig träning. Valpen simmade på sommarstället i Finland. Föregående vecka handlade mycket om jobb och ensam träning men det blev många lite tuffare pass och på fredagens extremlöp med Valpen sa benen tydligt ifrån att det varit en tuff vecka. Men så i måndags, efter lite lugnare helg med behaglig cykel, kräftor och någon snaps, så lyckades vi kapa nästan 20min på samma ÖtillÖ bana som vi körde alla tre förra veckan och innan Valpen sticker till Nora för pass med vår nya deltagare Rebecca så ska vi pressa ut två varv på vår ÖtillÖ bana, borde ta runt 4 timmar så det kommer bli smutt.

Så här såg statsen ut senast 16 augusti: Simning: 51:48, ingen distans osäkert med gps borde vara ca 2km Löpning: 9.5 km, 54:26 (5:43/km) Totalt: 1:46:14 Stillastående tid: 5:28

Vi verkar dessutom ha fått hyfsad kolla på utrustningen, vi kör på våtdräkt (så klart) Camelback alt midjeväska, små paddlar, ev dolme, och trailskor. Tror det kan bli bra!

Puppy TS cyklar i Zurich

Det har inledande varit lite svårt att komma tillbaka i träningsgängorna men det känns som om det börjat släppa och lite mer variation i träningen har gett glädjen tillbaka. För er som inte klätt er i vårdräkt och simmat över närmsta vatten och sen sprungit till nästa vatten kan jag inte annat än rekommendera det, är bland det roligaste jag någonsin gjort. Att vi sen kör mycket av vår träning runt Stocksund och Djursholm gör det inte tråkigare direkt då det är en och annan "blå" tant som sätter skumpan i halsen när vi älgar eller simmar förbi.

Vi har nu nästan klubbat att det kommer bli Sala nästa helg med avspänd attityd som ett extra race för att få njuta av detta unika tillfälle av att vi tre gjort runt 400 gemensamma träningstimmar, vem vet när man får uppleva det igen.

Avslutningsvis Det är många som gjort bra grejor i sommar och helgen. - Vår ena favvis Lisa kom som bekant tvåa i helgen, bra kört Lisa. Är det något som vi kan bistå med så är det kamp vid bojen, vi har två som ruskigt starka där. - Vår andra favvis Tessan gjorde rent hus på EM, grymt Tessan. Har ni inte lyssnat på hennes sommarprogram gör det, finns som podversion på sverigesradio.se - Micke Selvin, ok Micke du är också en favvis, körde "vår" tävling, Norseman, och gjorde det bra. Grattis Micke. - Jojje på Runners förlovade sig och gjorde en RUSKIG tid i Köpenhamn i helgen, grattis till det.

Tror det var allt för nu. Hörs