Kanske ordnar upp sig trots allt

Tycker vi tar ett inlägg om vädret. Det ryktades tidigare i veckan om att det skulle bli 12 grader, ösregn och styv kuling i Sala till helgen. Detta var inget som lockade triathleter med fokus på ÖtillÖ som tänkte sticka till Sala för att få en ordentlig genomkörare i helgen och foka stenhårt på ett bra löp. För egen del spelar det ingen större roll eftersom jag är sugen på att köra på lördag men Valpen hotade med att ställa in och vår modesta deltagare, som utlovat all in på cykeln och som bestämt sig för att tvätta bort försiktighetsstämpeln, Perra hotade således med att köra armvärmare. Men när man sen kollar in yr.no så bjuckas det på helt andra grejor.

Nu har visserligen inte yr.no någonsin träffat rätt gällande vädret men vi hoppas att någon gång blir den första.

Vi bör nog också informera om att det inte blir något stafettlag från Puppy i år, trots succén förra året. Men räkna med att vi kommer ha en späckad trupp till nästa år men det tar vi inför nästa säsong.

Valpens favoritbloggare Karin tri kommer till Sala - Kommer du?