Nedräkning på riktigt jävla allvar

Då så, här kommer sista rapporten från Zurich innan starten imorgon 07.00. Det verkar inte som att det går att få liverapportering men för resultat kolla in på ironman.com om ni inte kan vänta tills vi uppdaterar bloggen imorgon kväll. Våra startnummer är: Valpen 131 (inte ironkids trots det låga numret) Perra 508 Henke 807

På fredagen var det registrering och prerace möte, med sjukt mycket folk. Vi stötte på lite svenskar bla. Fredrik Haglund som går för Hawaii och fick en del värdefulla tips, som vävts in i planen.

Tävlingsledningen steker på podiet och berättar att Perra inte får pissa på cykeln för då blir han diskad.

Valpen tittar och förundras av allt stohej.

Senare på kvällen var det sen dags för middag med 2000 andra bokstavsbarn med norra europas sämsta underhållning. Maten var sådär och vi inte direkt supermuntra, men vi svängde förbi donken på hemvägen och efter en McFlurry så blev det glad miner igen.

Henke laddar på med veven utan någon som helst nytta!

Idag så har vi mest tankat vatten och energi plus tagit det riktigt lugnt. Vi avslutade med middag vid 20 tiden med trevligt sällskap och nu strax efter klockan 21 blir det sängdags.

Incheckningen dygnet före start.

Det kostar på att ladda upp med dryck.

Valpen fokar på något annat än tri, eller kollar han trailern igen?

Avslutningsvis så har det kommit några frågor som vi tänkte svara på Ja, vi har köpt skumpa med guld på etiketten som skall sprutas om det kommer bli målgång. Ja, vi är lite nervösa, kanske till och med mycket. Ja, vi har lite tidsmål men sammanfattningsvis så siktar vi alla tre på att landa under 11 timmar förutsättning är dock att vi lyckas hålla ihop löpningen. En fullträff skulle kanske kunna innebära 10.15 om någon av oss skulle få till det.

Nu kör vi! The Bullet (läs Henke) är fett laddad, Perra har gaser i magen och Valpen rabiat över någon pump som han själv har (fattar inte riktigt). Men alla hanterar vi stress på olika sätt.

Som sagt, släng upp en näve under morgondagen om du är nere med Puppy.