Vättern anno 2010

I natt körde vi som klubb vår första Vätternrunda det sägs att det ska bli den sista om det inte blir 24h jakt nästa år (alla klassiker på 24h) det regnade 6 av 9 timmar men i övrigt var det ganska gynnsamma förhållanden. Vi gjorde det bra, vi hade 10h som skamgräns och levererade 8:54 mycket tack vara bra samarbete med Elmhults Sportsclub (gott med lite smålänningar) Både Henke och Johan smällde på bra som draglok i klungan speciellt sista 60km men efter lite skäll av cykelklubben löpte allt på ordentligt, iaf fram till sista 20km då vi var tvungna att dra upp tempot från sirapslimpa till anständigt.

Perras saab levererar 3 hojjar bakpå och mycket fin ägare så klart.

Våra mellantider var (tiderna är klockslag) Start 02:40 Gyllene Uttern 05:09 Fagerhult 06:55 Karlsborg 08:55 Medevi 10:55 Mål 11:34

När Valpen inte drar sönder stackars cykelklubbars klungor så filmar han gärna en stund.

Det tog 5 min Efter lite sömn hos Bjelkmars i Linköping (och i bilen) så har vi nu landat hemma i Stockholm. Imorgon åker vi på Boostvecka i Dalarna så räkna med att nästa rapport kommer därifrån. Vi har såklart med oss filmkamera och vårt klassiska glada humör.

Ha en skön söndag