Mekarkväll

Igår tisdag hade vi i Puppy TS återsamling efter Kilsbergen, kommande veckor skulle organiseras plus att vi hade en liten mekarkväll ute i Stockis. Då det blir racer på Vättern så skulle dessa bl.a få ny kedja och kassett samt att vi skulle samordna avresetider mot Vättern samt övernattning hos Bjelkmars. Dessutom avhandlades nästa veckas stundande Boostvecka som kommer att gå av stapeln i Ludvika hos världens två bästa svärmödrar (pluspoäng på den?) nästa vecka. Så är du i Dalarna nästa vecka och vill köra hårt är det bara att höra av sig. Perra valde något oväntat mtb-däck till cresenten Perra fick ganska mycket hetsning för mönstret på hans nya däck som numera går under namnet MTB däcket. Men plus för bra putsning.

Valpen valde att totaljustera sina växlar med den lilla bieffekten att han inte fick till dem igen, så vi får väl se om det blir ilfart till cykelverkstaden på fredag eller om vi får ordning på det på torsdag.

Valpen är glad när han tvättar gubbracern Valpen är glad, här har han inte monterat ner växlarna i molekyler ännu.

Avslutande: - Ikväll kör vi loppet Ursvik Extreme 15km och efter det blir det 10km slingan för att få till rätt distans. Allt enligt strateg Nykvist. - Vi har fått fin respons från Kilsbergen, både för snygga dräkter och resultat. Micke, om du får upp resultaten idag så lovar vi film/foto/länklista innan helgen. Deal? - Ordföranden dök upp igår på mekakvällen då det utlovats skumpa av Valpen, men när växlarna rök brann den inne. Så efter lite häng och telefonmek så styrde Karlsson skuta hemåt, helt torr i strupen.

Ok, men då säger vi väl det.