Mackan kommer!

Idag ringde på förmiddagen när Valpen ringde för andra gången utbrast han- Mackan kommer! För den oinvigde kanske det behövs lite bakgrundsinfo.

När vi sommaren 2009 snubblade in på vår första tritävling var detta den första snubben vi sprang på (Marcus Hultgren, SCT) Vi fick en hel del stöd plus att vi anade lite skön puppyironi och attityd bakom toppluvan, sen sprang vi på Marcus vid ett antal tillfällen och tävlingar under sommaren. När Mackan som han snabbt började kallas i puppykretsar fyrade av 09:30 på Kalmar och en tredjeplats på Sala blev han så klart en måltavla av kaliber, dit måste ju vi också kunna nå. Det hela har tom gått så långt att Valpens trainingbuddy på klockan har döpts till Mackan. Så är man ute och cyklar eller springer så dyker frågan ofta upp. - Hur går det för Mackan?

Så det är så klart med stor glädje vi idag upptäckte att Mackan kommer köra i Kilsbergen på söndag. Vi har dock inte ännu riktigt analyserat klart om det finns chans att ta den ryggen, vi blev mer än hyfsat överkörda förra året, men Valpen har analyserat tider från förra året och lär väl återkomma med hur vi ligger till, troligen behöver vi ta ett steg till. En sak är säker, vi har ett ordentligt mentalt övertag från vinterns alla träningspass där "Mackan" i princip aldrig lyckats knipa segern.

Mackan hänger med Puppykillarna sommaren 2009

Mackan finns dessutom porträtterad på av en duktig fotograf som heter lokner och vill ni har snygga tribilder så finns det massor av dem där. Det är också därifrån vi fått nedersta delen av bilden i texten, övre delen är tagen av head of supportteam, Bettan, vi ses på söndag.

Lycka till på söndag Mackan!