Nu går tåget!

Sitter på tåget ner mot småland och funderar, fick stressa lite mer än nödvändigt och har precis satt i mig en baguette så det blir mer socker där än på hela veckan och fler tillsatser än fingrarna räcker till. Men det var det eller en påse gott och blandat att välja på. Blir att förbereda bättre framöver men när man är ute och reser eller kliver in på pressbyrån finns fan i princip inget att köpa som funkar i upplägget men så är läget. Men nog om det, lite reflektioner över läget i Puppy. Det har väl knappast undgått någon att vi startat sista blocket inför Zurich. Det har varit lite splittrat, Valpen inledde distansblocket med bra fart och ont i halsen och avslutade med bara halsont, Perra har fladdrat lite fram och tillbaka. Så till onsdagens kvalitet när vi åter var samlade för 40km tempo på cykeln och 10km löpning var det snudd på övertändning. När cykeln var avklarad gick tåget mot Mjölby, dvs Perra sätter upp högsta fart, och då var det bara att bita sig fast och det gick. 39:55 på 10km, som egentligen är 9,85km, får väl anses som ett ok brick. Valpen lipade över att det gick för snabbt första varvet men var som vanligt den som smiskade upp tempot på cykeln, vi landade på 37,2 km/h i snitt. När Valpen flåsat in knappa halvminuten efter mig och Perra lägger han en sann Valpklassiker, -eftersom jag slår er med 2 minuter på simningen så vinner jag ändå Kilsbergen. Så trots lite sjukdomsbakslag och pussel med tider är allt som vanligt som ni förstår.

Klädd från topp till tå i puppyoutfit gick jag igår och lyssnade på den gode Colting och hans "den nakna löparen" som förutom föreläsning bjöd på teknikdrills i 90 min, gjorde b.la följande iakttagelser. - Colting kör nästa samma sköna frilla som Erlingmark gjorde när det begav sig, pluspoäng för den. - Pasi (var där och stekte) måste ha någon gen med i Valpens uppsättning för Pasi körde igår, vita calf guards, flashiga sauconyskor, svart hoody, slingor och solglajjor i huvudet. Sett den någon gång på Valpen? - Mats Andersson, fett med respekt för grundaren av ö till ö, Mats rules. - Killarna som sprang snabbast på teknikövningarna ville så gärna äga, blev förvånad nästa generad å deras vägnar. Sen bara glad. - Det var lite som att komma in i gamla hederliga Vasalund en fredagsmorgon för det var många bekanta ansikten. - Kolla snubben i klippet nedan, om ni ute runt SU och ser en kille hänga i en arm från trappräcket eller åla på ryggen så är det troligen Perra som blivit inspirerad och kör suburban walk. httpv://www.youtube.com/watch?v=SKGF-ErsJiI Nakna löparen då? Jo det var ruskigt bra, intressant och ligger helt i linje på den redan inslagna vägen med kost, skor och hälsa. Sen bränner ju Jonas av en hel del sköna oneliners och det härliga är att han tar fighten om kosten och verkar älska uppmärksamheten det skapar sen är ju snubben i mångt och mycket hela träningssveriges kelgris (om man inte är carbssnaskare så klart)

Hoppas att ni får en fin helg och glöm inte kolla efter hundarna på helgens duathlon SM.