Bra skit!

Här kommer lite inför helgen och grejor från veckan som innehållit en del mycket bra skit! Imorgon lördag kommer Puppy TS ha två representanter på Hjälmaren runt, det är Henke och Valpen som ikväll sticker till Örebro (aka Örat). Så det blir till att plocka av tempostyrer, putsa till benen och damma av Scotten innan avresa. Det vankas tydligen skitväder så det blir en folkfest av rang, ryktet säger ju dessutom att det bjuds på varmkorv i depåerna.

Det var för att känna lite på Scotten (gubbracern) som den fick rulla på torsdagens kvalitetcykel, Perra körde P2a. Som vanligt uttryckte Valpen att benen var sega och att idag skulle det minsann gå långsamt, sen var dealen att man inte skulle ligga något i tempobågen (vi körde cykelintervaller på onsdagen med P2orna) men så blev det såklart inte. För det grillades din jävel, med Valpen i konstant tempoställning, på hemvägen. Vet inte vad det var som var problemet men arg var han också.

Den enskilt största händelsen i veckan var att ordförande Karlsson hängde med på sitt första cykelpass, allt för att inte komma helt oförberedd till Kilsbergen. Han såg lite krokig ut på hemvägen men han skrapade nog ihop en 45-50km i onsdags kväll.

Så här het var Karlsson när det skulle cyklas.

Det har varit lite av radiotystnad kring Spifmicke och jag kommer knappt ihåg när jag såg honom senast men enligt Valpen så tränar han på och har fortfarande siktet inställt på Kalmar. Vi hoppas få en liten rapport från Micke inom kort.

Perra har efter nedkomsten tagit sig tillbaka i träning om en lite mindre omfattning men från nästa vecka lär det vara som vanligt igen, förutom att han nog kommer vara lite tröttare emellanåt på morgnarna. Men i morse var han het på armsimmet trots att de små paddlarna åkte på. 50x50m med paddlar är en sjukt skön serie.

Fick i torsdag min Cervelopiké från Lena, se dagens bilden till höger, fick glada tillrop från chefen när jag gled in på morgonen men frun i huset var helt oförstående.

Det alltid aktuella ämnet kost har nu återigen fått lite ny fart. Train low - compete high var fram till Valpens sjukdomsperiod ett hett ämne och kördes hårt i delar av Puppy men fick sig en liten törn efter det. Men i nuläget finns det tre läger i Puppy TS gällande kosten, ett per person, men för egen del ska det inte in enda snabb kolhydrat imorgon.

Om man vill ha lite lästips till helgen så kolla här Jonas Coltings numera klassiska artikel från RW Bengt Saltin - The master Marks daily apple Karin Tri - RW bloggare

Avslutningsvis vill jag som vanligt sticka in med ett litet musikinlägg och slå ett slag för Lady GaGa som gigar i huvudstaden fredag och lördag. Har ni möjlighet att efter Hjälmaren runt se detta geni ta chansen. Man avfärdar ofta GaGa som produkt likt Brittan eller någon av idolmupparna, men oj vad fel man tar då. Joanne som hon annars kallas har ju som (kanske) bekant skrivit till flera artister innan hon slog igenom (Brittan, Akon, Pussycat dolls mm) när man ser detta från klipp från magiska Cherrythreehouse Tv så framgår det väldigt tydligt att GaGa är vad min gode vän Knorrtumme kallar ett A-barn. Att hon sen, likt Henke och Jokern, är torsk på Bowie gör ju bara att man bekräftar A-barns teorin.

httpv://www.youtube.com/watch?v=cSO27ZqpM0Y

Brukar ni inte kolla runt på cherrythreehouse gör en slagning på youtube så får ni se en skattkammare utan dess like, både Robyn och Feist har några sköna spår där. Trevlig helg på er därute.