Att det ska vara så jävla svårt...

En glädjande nyhet för alla tvivlare är att jag nu stött på problem i mitt cykelbygge... och inte vilka problem som helst. När ordförande Karlsson skulle hämta ramen i New York tog byggarturen slut. Trots att butiken fått en 50% delbetalning så hade något spån lyckats sälja den till någon annan. Sådant gör mig lätt upprörd. Det kan jämföras lite med att göra lumpen och träffa en kvinna precis dagarna innan man ska åka tillbaka till helvetet för en långövning. Under långövningen kommer kvinnan att växa sig till något helt fantastiskt men när du sen kommer hem och får träffa henne igen inser du att hon antagligen inte har en enda hjärncell och dessutom är ganska osympatisk. Men då börjar jakten igen... Jakten på en ny ram i det här fallet! P2, Slice, Equinox, Plasma... ja vad kan det tänkas bli? I all missär tröstshoppades i alla fall ett FSA Neo PRO vevparti under gårdagen - men vad för nytta gör ett sådant utan ram?Men, jag har sagt det förut - cykeln ska stå klar till Kilsbergen.