Trevlig helg!

Fredag, fortfarande vilovecka, Valpen hittills frisk, glad och relativt harmonisk. Faktiskt så till den milda grad att han helt enkelt pratade trevligt med en motionssimmare som hängde på vår del av poolen och LÄT HONOM SIMMA KVAR. Men när killen med långa armarna dök i, då var det den vanliga Valpen tillbaka. Perra var som ett åskmoln efter dagens simtest och slog jägarhårt i kaklet tills han blev upplyst om att han visst sänkt sig, bara att grävlingen (jävligt hydro grävling) från Växjö lyckats putsa 1 minut på gamla tiden. Han ligger och lurar den där Perra.

Samtliga tester i veckan har gått bra, vi fortsätter sänka oss (eftersom Valpen fortfarande mörkar dagboken så vet vi inte 100% med honom) på MAF-testerna (löp) och simtesterna. Liten miss från min sida på löpet igår dock men ändå cirka 2 min snabbare än februari. Från nästa vecka kommer vi dessutom köra timetrial på cykeln en gång per vecka, det kan bli hets det mina vänner.

Kanske dyker upp en liten testsammanställning innan Zurich, om Valpen vågar släppa sina värden dvs, kanske inte är bra för återhämtningen. Vad vet jag?

Det är nu en relativt harmonisk kärna som laddar för nya 4 veckor innan vi börjar allvaret (block 3) 23 maj. På söndag cyklar vi långt med tidig start från Stockis så är du sugen på att hänga på så kör vi mot Vallentuna, hör av er till henke@puppyts.se.

Innan helgen tänkte vi bjucka på denna magiska bild. Man säger ju ofta att en bild säger mer än 1000 ord och det är det väl inget snack om här. Jag kan inte säga hur hårt jag diggar den här bilden, och bruden på bilden, så när man får den här i inboxen kan man ju inte låta bli att lägga upp den här.

Info: Den coola bruden på bilden är Lena på Lewa sport, kan inte nog credda att hon skickade över bilden. Lena du är bäst, hoppas du får en grym helg! Den coola cykeln på bilden är en Cervelo P3 med feta rims och lite annat påhäng.

Kram och trevlig helg på er

ps. Kanske kommer upp ett smakprov från dagens fotosession till block 2 filmen under helgen om ni har tur ds.