Lite om helgen

I helgen som gick var det tid avsatt för vila, återhämtning och att vara en bra mycket bra äkta man. Tempodagarna som avslutade förra veckan var magiskt tunga och till fredag morgon hade redan 10-talet timmar avverkats, så nu skulle det vilas. På lördagen fyllde Anna år, plus att det var dagen vi träffades och förlovade oss på så vi tog in på spa nere i Nynäs. Helgen var grymt skön med mat, dricka och umgänge med ett litet minus för att Anna körde någon form av febertopp på söndag vid lunch samtidigt som favorithaket bjuckade på matförgiftning så söndagen bjöd på kaskadspyor och först vid 3-tiden i natt gick det att få i sig lite näring. Så dagen idag spenderas med hemmajobb och upptankning av näring och vätska så att morgondagens träning ska kunna genomföras. Verkar som att jag får med mig ordföranden på morgondagens uppsamlingsheat. En dålig sak med att jobba hemma idag är att företaget jag arbetar för har någon form av samarbete med Tynell ni vet skidåkaren, tydligen ska man fira hans andraplats Vasaloppet och dessutom få ställa frågor. Jag gillar att företaget sponsrar duktiga idrottare så att de kan fullfölja sin satsning och visst ska man belöna prestationer och då ska man vara tydlig med vad det är man premierar men att "fira" en andraplats sänder ju signaler att vi ska dricka champagne när vi "nästan" tar hem jobb och så kan man ju fan inte ha det om man ska bli vinnare eller? Sen hade det ju varit ruskigt kul att höra lite av frågorna och kanske slänga in ett kolhydratvedträ på brasan i frågestunden. Det är tydligen inte bara puppykillarna som är svaga för dalkullor!

Tänkte rikta ett tack till mina vänner Valpen och Perra för visst är man lyckligt lottad som har polare som vill hänga med ut och köra 1km intervaller en torsdagsmorgon i mars när klockan visar 06:30 och tempen -3. Man kanske skulle vara en bättre vän än att man tycker att det är härligt när Perra har det lite tungt i poolen och Valpen är lite sliten i spåret, men jag antar att det är puppymentalitet.

I helgen så gick Abu Dhabi tri av stapeln och det är väl egentligen årets första stora tävling, vi var länge sugna på att sticka ner på denna men det gick inte riktigt att få ihop schemat. Valpens storfavvis Sultanen hamnade på femte plats och vår favoritstekare Björn Andersson pallade inte värmen och landade 23a, här ligger resultaten och passade på att lägga upp ett gammal klipp med Björn "stekaren" Andersson.

httpv://www.youtube.com/watch?v=aRw_MYGsHdM&feature=related

Avslutningsvis lite småsaker Vi fick i fredags skäll på gymmet för att vi svettades för mycket på motionscyklarna, undertecknad kontrade med att fråga om de hade något slags förbud mot bra musik på gymmet. Vet inte var detta slutar men nu vet vi vem som är musikansvarig och tills det blir ändring kommer jag hårdnackat att glömma handduk.

Det börjar bli dags för hårborttagning, till första cykelpasset ute så ska benen var lena och fina. Perra vi har inte glömt ditt uppviglande följt av någon risig ursäkt om att han inte hann till Sala förra året. Räkna inte med att komma undan i år.

Imorgon så fyller Valpen 16 så vi räknar med att det blir någon form av Paleomellis eller liknande för att fira. Tydligen tyckte mamma Bettan att det var för mycket tri i huvudet på Valpen så det blev en ny gura i födelsedagspresent istället, det gäller ju att uppmuntra barnen till alternativ sysselsättning.