Inte en till - ordföranden fyller 30!

Ni har fattat konceptet nu antar jag. Det kommer en gratulationsfilm till den som fyller år, det är nu den sista 30-åringen. Man kan ju börja undra om det är en klubb för krisande 30-åringar, men det är det inte om det var någon som undrar. Men om Karlsson skaffar tatuering så är jag beredd att tänka om. Vår ordförande är helt unik och fantastisk, ni vet man är bra på olika saker, Valpen är bra på matte och käka carbs men Karlsson är den socialt mest begåvade människan på denna jord sen att hårdkörning inte alltid är hans grej är bara att köpa. Det finns ju andra saker att göra i en triklubb, administration tex. Men hur som helst så älskar alla Karlsson snubbar som tjejer, vi vill därför så klart gratulera på 30-årsdagen och det kommer att bli så stort att se dig köra i Sala.

Grattis! och kram

httpv://www.youtube.com/watch?v=wL78OE8_Dqk