Ö till Ö, baby!

Då var det äntligen klart!Ö till Ö anmälningarna är inne och Puppy TS kommer att mönstra 2 stycken lag på årets Ö till Ö. För er som inte vet vad det är för tävling så kan man säga att man ska ta sig från Sandhamn till Utö i Stockholms skärgård, så här beskriver arrangörerna tävlingen.

"Ö TILL Ö is a unique race in a unique environment. Teams of two race together from island to island (Ö till Ö). The teams swim between the islands and run on them. The total distance is 64 kilometres of which 10 km are swimming and 54 km are running"

Känn på den!

Klicka på bilden för att komma till Ö till Ös hemsida,

Lag 1 består av två stycken paleoätande ex-handbollsspelare som knappast kommer väga under 90 pannor nämligen Henke och Valpen. Lag 2 består av två stycken ex-jägare därav NJ 99, gissa om de kommer få käka upp det upp det namnet ;-) vi hoppas på bilder på Perra och nytillskottet Krister i kamouflagekläder, hade varit sjukt stort. Undrar om jägartipsen kommer bli dubbelt så många framöver?

Gemensamt för båda lagen är att ingen av dem riktigt har fattat vad de ger sig in på, men i vanlig ordning råder hybris, Puppy lag 1 går så klart för vinst, även om vinst innebär överlevnad. Lag 2s målsättning är inte känd men den lär nog dyka upp vad det lider. Oavsett så blir det glädje och kärlek från Puppy som alltid.

Räkna med att höra mer om detta.

httpv://www.youtube.com/watch?v=iREzF9BjJG8 Passar på att lägga upp en lite film från förra årets Ö till Ö.

Här kommer lite länkar med racereports från Ö till Ö 2009 Håkan Larsson Micke Selvin Tommy Sarenbrant Team Gourmet Food Sportmössa Olsson Mr Colting - Winner 2009 med Martin Flinta

Uppdaterad med ny länk Kleberg, Micke Selvins sidekick

Puppy TS - Multisportsklubben