Succé

Ordförandes första löppass blev fullständig succé! Det vankades -10 och sjuk luftfuktighet när gårdagskvällen distanspass skulle avverkas runt råstasjöarna i Solna. Det var total uppslutning i Vasalund, Micke och Tompa körde i basängen, Henke, Valpen, Perra och ordförande Karlsson stack ut på löpning i midvintern.

Underlaget var packad snö eller is med ett skönt halt lager ovanpå men första varvet (5km) avverkades i 5.15 tempo, ordföranden hängde lätt på, vilade en snabbis innan han tog upp jakten på trion som fortsatte köra. Andra varvet identiskt 5.15 och efter det goda dagsverket tog ordföranden kväll och gick på dusch.

Henke, Perra och Valpen skruvade upp tempot, 5.00/km och 4.46/km på de två kommande varven plus en avslutande 6 min sträcka för att få rätt tid på passet. Det smärtade skönt i benen efter morgonens benspark i poolen, Perra måste fan lära sig räkna, men med vilodag idag var det bara att dunka på med det som fanns att uppbringa. Perra studsade fram i gammal fin form och Valpen som tog sovmorgon från simningen såg också lätt ut, eller inte lätt men ni fattar.

Det var tre snögubbar som stövlade in i Vasalundshallen efter 105 min, trötta men ruskigt taggade och nöjda. Idag vilar vi sen är det nya tag på onsdag.

Kärlek från konstnärliga ledaren och glöm inte rösta i nya omröstningen.