Är det Dörlichvecka denna vecka?

Som ni kanske vet så finns det en snubbe som heter Peter Dörlich, kanske inte lika känd utanför triathlonkretsen men det är en mycket skön lirare iaf. Peter driver tributiken Venkanto tillsammans med sin fru Susanne. Peter var en av de första att komma med lite sköna tips till Puppy TS, han var egentligen den första som verkligen var och är "down with puppy" plus att han krängde på oss lite våtdräkter så klart. Peter är dessutom ordförande i en annan triklubb i Stockholm, ingen nämnd ingen glömd ;-) Sist men inte minst så är Peter tysk och det är därifrån (förutom tyskarna med fet utrustning i Sälen) som Valpen och Perra myntat uttrycket tysken om den som köper mycket prylar (Peter himself kör inte sällan med det senaste dessutom), undertecknad har fått bära det epitetet ett tag och bär det med högt huvud för är man lika skön Peter så kan det inte vara dåligt. Varför är det då Dörlichvecka? Jo, vi har inplanerad träff med Peter i veckan för att kolla in hur nästa sommars tävlingsdräkt skall se ut. Det snackas om en heldräkt plus en tvådelad och eftersom Valpen har sultanen som idol så finns det risk för magtröja på Valpen! Inte nog med det, vi har också planer att hänga med på tretimmarsspinning i Vallentuna på söndag, ledd av just det Peter Dörlich. Så för att fira detta och hylla en puppyfavorit så har vi lagt upp ett litet klipp från sommaren.

httpv://www.youtube.com/watch?v=u3dXng9i9P8

Testa att fråga någon i Puppy TS hur läget är och du ska se vad du får till svar.

Kram