Tonight!

Ikväll mina damer och herrar har ingen mindre än Johan (Valpen) bjudit hem den stenhårda trion i Puppy TS på middag, vi får se om Pelle dyker upp som fjärde deltagare, men Pelle en sak är klar, så länge du lökar och felprioriterar är du placerad i den andra, lite mer träningslediga, kanske gladare men definitivt inte lika hårda trion ihop med Micke(Spif) och Tompa. Om jag inte är helt fel på det så är det paleo på menyn, eller kanske rättare sagt modifierad paleo (dvs man kan modifiera med nästan vad som helst) Ikväll är det nämligen dags, hemsidan ska få sig en uppdatering, brev ska skrivas och block 1 filmen ska färdigställas och läggas upp. Sen ska det ska snackas tri och träningsupplägg ja jävlar.

Passar på att lägga upp en legendarisk Valpenbild, notera fotlänken, finns fler godbitar i arkivet, vem skulle inte vilja gå på date med den här surfarkillen.

Är tokladdad för ikväll, först ska ett löppass (intervaller är smutt) avverkas och är jag inte helt snett på det så kommer Micke (inte Spif) att dyka upp.

Hörs senare