Tung vecka!

Det har varit en tung vecka, Perra fick vika ner pga sjukdom i torsdags både jag och Valpen har upplevt att sömn och matbehovet ökat markant plus att vi fick piska igång benen på torsdagens intervaller, kort och gott börjar det märkas av att träningsmängden har gått upp. Tror att första viloveckan i block 1 kommer precis lägligt.Körde veckans sista pass i morse när jag luftade speedstern 90 minuter runt Stockis, fint höstväder men lite kallt och benen var helt mördade men efter en lång dag och lite sömn på planet börjar det kännas helt ok. Nu sitter jag hemma hos Matte i Dusseldorf har precis landat och druckit en härligt kall och god tysk öl, räkna med att ledig helg kommer att göra den här kroppen (och själen) riktigt gott.

Så här soligt och fint är det inte i Svarta rummet!

Var tvungen att gå in i svarta rummet onsdag och torsdag, blir inte speciellt trevlig då, men jävlar vad det bygger energi. Mer om det senare. Nu är block 1 filmen nästan helt klar, räkna med att den kommer upp söndag kväll efter sist slipningen på planet hem. Vi kommer nog också att släppa första down with Puppy till nästa helg så nu är det bara att ladda på bra. Hoppas att ni får en härlig helg