Lite tankar inför sommaren

Nu är det sista veckan av upptrappning innan vi på måndag startar block 1 och resan mot IM Zurich sub 11, för om du trodde att det skulle dröja mer än 30 min innan det börjades snackas tider så hade du fetfel! Här kommer en liten lägesrapport från hundgården!

Ordföranden gjorde simdebut på morgonpasset i måndags, om ni kollar i vårt Flickr album så ser nu hur glad han var när han kom. Efter 10 min var han inte lika glad, insimmet gick strålande, men när de numera smått klassiska krampkänningarna började dyka upp efter 3 vändor benspark (av 16) förstod Karlsson att det skulle bli en lång morgon. När undertecknad tittade upp under medleydelen så satt ordföranden uppflugen på repen som en skeppsbruten apa. Men vi är glada att han är tillbaka och är det något han har kvar så är det farten, det är bara en tidsfråga innan aeroba förmågan är tillbaka. Välkommen tillbaka.

Mer då? Valpen har redan nu bestämt outfit för IM Zurich 2010 (se bild nedan) det som inte 100 framgår av bilden är om det ska bli slingor eller inte. Det kommer så klart bli succé! Sen vilka lättviktsskor som han kommer köra är inte klart.

Perra har under pre-season varit stekhet under pre-season när han kört på lite hårdare för att kolla om knäet höll, efter att läst Friels blog om Christmas stars så har han dock tagit lediga helger för att ladda för block 1.

Det har börjats diskuteras kost flitigt under upptrappningen modifierad stenålderskost är ett ständigt återkommande uttryck, ingår turkisk peppar i den?

Vi jobbar hårt med hemsidan just nu, har du någon grym länk skicka den till oss så kommer den upp på hemsidan. Vi vill också gärna ha förslag på datematerial till Valpen, omröstning kommer.

På torsdag kommer det hållas årsmöte och upplägget fram till 25 juli 2010 kommer spikas, vad som händer sen är mer osäkert men ska det bli Lanzarote ( kolla sköna länken) 2011 ligger ö till ö illa till. Men på söndag så startar hur som helst block 1!

Vi får återkomma med sammanställningen på vilka tider som kommer krävas av Puppy i Zurich, men de finns i excel. Var väl ingen skräll iofs.

Tror det var allt för nu