Från Östermalm till Poolen i Solna

Att stilla sin fridfulla vardag i ett område som Östermalm känns som handen i handsken, helt enkelt övernaturligt. Känns som att jag inte gjort något annat de senaste 10 åren.Klockan slår 04.55! jag vaknar till den ljuva låten " fuck me gently" som spelas på högsta volym på min mobil för att jag överhuvudtaget ska reagera ( tror alltid att det är min vackra sambo som med sin något grövre stämma som viskar en trevlig morgonvisa tills jag inser till min stora besvikelse att det är väckarklockan som åter igen förstört min morgonsömn). 05.00 studsar upp som liten lärka. Slår en sjua samtidigt som jag avlägsnar ett dock ovanligt högt ljud till en mer bekant doft. 05.15 Steker 2 ägg som jag lägger på ett bröd som är mörkt och inte innehåller socker. Packar badväska, slinker ner i jogging outfiten, snörar skorna och slutligen låser dörren. 06.20 Väntar på att badvakterna ska låsa upp träningsanläggningen (har under tiden stretchat ut alla muskler i kroppen). 06.30 Simpass i Block 1 startar. bokstavligen susar fram genom bassängen. 07.30 duschar, bastar samt rakar mig 07.45 dukar upp min utsökta samt oerhört genomtänkta frukost innehållande alla konstens/kostens regler. 08.00 Ställer mig på vågen, alltid positiv respons! 08.15 startklar för en trevlig arbetsdag.

Ordf Steker!

Detta är ett smakprov på hur Herr Ordförandens första 3 timmar ser ut 3-4 ggr i veckan. Forts. följer!

Vill även passa på att rekommendera dessa päron och chipsrumpor som Valpen nämnde i förgående inlägg. Men något som slår högre är Fläskkarré med beasås från en inte fullt utvecklad KALV. 9 av 10 solar får det!

Vill avsluta att säga att det känns mkt trevligt att VI nu har kommit igång med vår träning på allvar. ser ljust på framtiden. Heja Block 1!!!! // Herr Ordförande