Tillbaka i Ursvik

I veckan som gick så körde vi första kollektiva passet igen efter att säsongen avslutats och viloperioden börjat. Vi körde träningsupplägg/fika hemma i Stockis i början på veckan, mkt trevligt att bara snacka lite tri och träning. Första 7 veckorna kallas postseason, gillar de coola namnen på alla block nästa lika mycket som blocken själva, och det är där vi är nu. Så fram till slutet oktober är det två löpning, ett tempo och ett distans, plus en cykel som står på schemat, sen kommer det bli lite alternativ träning dessutom. Att vi kör detta är till stor del för att vi verkligen behöver bli bättre löpare, eftersom både jag och Valpen kraschat hårt på avslutande 10km på avslutande 21 så ska vi bli ruskigt mycket bättre löpare, hårt fokus för nästa säsong ska vi inte sjunka som stenar (feta hundar) i placeringslistan på löpningen. Det var därför som man med glädje åkte ut till fantastiska Ursvik och rev av 20km i veckan, första passet, det börjar bli lite höstigt därute så nästa vecka åker nog tunna jackan på. Trots att det är hatkärlek så kändes att man saknat Ursvik under tävlingsperioden. Valpen var lite som en studsboll och drog upp tempot trots tuff GI diet i veckan (som han hoppat av trots några kilo ned), Perra visade att han kommer bli fullständigt livsfarlig på löpningen och själv åkte man med på tåget trots ruggig träningsvärk. Gott mos!

Så alla ni som saknat Puppy TS ute i spåren runt Solna, nu är vi tillbaka!

Värt att notera Ordföranden har levererat ny sponsor kommer upp på hemsidan inom kort, dags att leverera i spåret snart också? Vi ligger i köpläge på P2 Cervelo, kommer bli succé GI satsningen under uppehållet har modifierats något, balanserad kost har kostansvarig beordrat även under uppehållet. Mot 85 kg på Norseman 2010!