Så var det ÄNTLIGEN dags!

Så var det äntligen dags... och när jag menar det så är det i två avseenden. 1. I morgon smäller det, Lidingöloppet 30 km och det ska bli en väldigt kul utmaning.

2. Det viktigaste, jag har äntligen fått tummen ur och bloggat mitt första inlägg efter order från högre ort (Läs: Herr Ordförande), så nu kan BlondinBella lägga ner ;) 

För min del så började uppladdningen för LL för lite mer än en månad sedan då jag bestämde mig för att anmäla mig, närmare bestämt den 22/8. Sedan dess så har jag upptäckt en hel del, dels att det tagit ett par mil att vänja kroppen, dels att det är en riktigt stor krets med människor som springer olika sorters lopp.

Min premiär i tävlingssammanhang (jag klassar mig själv som motionär) gjorde jag under Bellmanstaffetten då jag hoppade in i Handelsbankens Team Z och förstärkte dem då de var en person kort i sitt 5-manna mixlag. Ett 5 km lopp som gick helt ok.

Nu är det då dags igen och den här gången blir det både längre och tuffare men det känns kul att få komma ut i Lidingöskogen efter att ha kört hårt i Ursvik den senaste månaden.

Man får hoppas att vädret blir lika toppen imorgon lördag som det varit idag så man slipper se ut som jag räknar med att göra efter Tjurruset som jag ska springa den 17 oktober.

Nä, nu e det dags att göra pressveck på löpartaightsen och funktionströjan så fler än mina grannar får se mig i denna klädsel (som f.ö. blivit min favorit klädsel), något som hade varit otänkbart i min värld för 1,5 år sen!   

Supportansvarig på plats i morgon från Puppy TS är Micke som aggerar roddare, kameraman och coach.

Tack Henke för att du offrade tid från ditt romantiska fredagsmys för att ge mig en snabbkurs i bloggvärlden.

Tompa startnummer 81106 - I felt like running!