Ö till Ö anno 2010

Så här när säsongen är inne i sin vilofas, trots det så slipar vi lite extra på löpningen, så jobbar vi också relativt mycket med att sätta upp mål för 2010. För förutom Norseman som naturligtvis är huvudmålet, ett gäng tidsmål och olika tävlingar uppsatta av Henke och Johan så har vi lite andra aktiviteter på gång. Den största är vårt nya klubbmål som är att försöka få med två lag till nästa års Ö till Ö.

Det som också är viktigt i sammanhanget är att ordförande Karlsson (bild nedan) har detta som nästa års huvudmål och är fast besluten att köra. Det som är lite extra härligt är att han inte riktigt vet vad han ger sig in på. Övriga deltagare som inte heller riktigt vet vad de ger sig in på är Henrik, Johan och Perra. Jag kommer hålla hårt i "jägarperra" när det börjar dra ihop sig i skärgården, det vill jag lova.

Har samlat lite länkar med berättelse om Ö till Ö nedan, kärleksfull läsning när hösten börjar krypa närmre.

Håkan Larsson - Som ska under 10h på Kalmar 2010 Micke Selvin - Ses vi i Kilsbergen 2010? Tommy Sarenbrant - 20 plats i år och rolig läsning Team Gourmet Food Sportmössa Olsson - Ytterligare en Växjögalning Mr Colting - Winner 2010 med Martin Flinta