Vad gör man en vilodag?

Eftersom det vankas tävling nästa helg (Sala Silverman) är det toppning som står på schemat. Första dagen är det verkligen fantastiskt, sen börjar det krypa i kroppen, så idag (vilodag 2) blev det faktiskt ett besök i simhallen mestadels med badning och bastu. Förutom ordförande Karlsson så var en presumtiv medlem Tompa på plats, vi räknar kallt med Tompa när träningen drar igång i höst. Valpen har åkt hem till Nora för att ladda och få cykeln servad, själv har man handlat nya däck på cykloteket (väven har börjat visa sig på bakdäcket) visst inbillar man sig att det ska göra skillnad men det är väl benen som får göra jobbet vad man än hänger på. Har kollat igenom Mark Allens guide till IM och jag tror att vi ligger ganska rätt i vår planering, men den och rullskidorna (ska ju åkas rullskidor järnet under uppehållet) får vänta till efter Sala för nu ska fokus läggas på första halva ironman distansen någonsin.

Måste också här vara stor nog att ge Perra lite cred för hans grymma utrustning och inte minst Vaderhjälmen, vilka tider det kan bli med den i Sala på stafetten!

Ska ju erkännas att bloggen fått sig en makeover idag också, var ju fotografering igår, trots att Valpen inte fixat utlovade slingor, mer om fotograferingen, slingorna och nya klubbtrycket senare.