Tri-debut!

På lördag är det triathlon-debut för mig - även om jag "bara" kör en sträcka i stafetten. Det ska bli härligt att komma till Sala och titta på alla coola prylar och känna på tävlingsstämningen. Ska också bli extremt spännande att följa Henke och Johan när vi är klara med våra insatser. Våra insatser ja... Jag är faktiskt ganska så nervös för jag tror jag kommer få gå ut med cyklister som är ganska duktiga eftersom jag tror att Pelle kommer bita i bra i simningen. Så jag vet inte om jag vågar försöka hänga på någon i början, med risk för att ta slut, eller om jag ska göra mitt eget lopp. Om inte banprofilen är alltför kuperad och vinden alltför hård så borde jag gå under 55 minuter. Troligtvis kommer Pelle simma runt 11 minuter och vi hoppas på att Håkan (Hawk) kan springa in de 7 kilometerna på 28 minuter.

Nu är det två vilodagar som väntar sen är det bara att köra!