Rakat benen? - Javisst!

När jag igår som vanligt bollade mina festliga idéer med min redan hårt prövade fru så fällde hon liknelsen, "om man jämför dig med de andra, de är ungefär håriga som delfiner och du som en schimpans" Jag vet att det var sagt med kärlek och jag har sen länge slutat dölja att jag har kroppsbehåring men inget kan var mera sant. Perra och Johans gemensamma behåring på benen är ungefär som den jag har på min högerfot, så tror ni att man slita ont i badkaret i morse, oj oj. Men vad gör man inte för att känna sig lite extra het, fick glada tillrop av cykelguru Petrusson och det kändes bra. Nu är man liksom med i "klungan" trots att man är duktig rookie. Johan till vänster (fick ett glatt mms från Delfin 1 tidigare) och jag till höger.

Sprang under Stockholm triathlon på Jonas som ska köra 70.3 i Monaco om två veckor. Detta har inneburit att Valpen idag räknat på vad som krävs för att kvala in till VM i Florida så om Norseman går som det ska så kanske det blir en hårdsatsning på detta till 2011, vem vet? Lästips är att gå in och se hur det går för Jojje i hans försök (full ironman) att kvala till Kona , en bra blogg!

Men nu tillbaka till Sala för imorgon är det årets stora delmål, Silvermannen i Sala. Nytt inför morgondagen; Lite extra sömn, extra carbs (1,5xvanliga) plus massor med vätska hela veckan har gjort susen på den i början av veckan lite oroande begynnande förkylningen så nu ska det vara vara att köra. Pelle har fixat fram nya trycket till tävlingen samt lovat en simtid runt 11 min för stafettlaget. Återstår att se hur många som hänger på den här ryggen imorgon...

Cykeln är justerad och Perra var precis förbi och lämnade av sin. Håcke har vaknat, sent men ändå i god tid innan racet. Valpen har räknat tider och stämt av allt under ett av de dagliga trisamtalen.

Vi har dessutom fått upp flikr album till höger på bloggen och om allt fungerar som det ska så kommer det trilla in lite bilder under morgondagen. Annars får ni kolla in på http://www.flickr.com/photos/puppyts/

Samling i Stockis 06.00 imorgon, nu går tåget!